Branislav Radonoić Brendon
O.K./Alo!
Branislav Radonoić Brendon

O.K./Alo!

Branislav Radonoić Brendon, Foto: O.K./Alo!

Nakon optužbi Marije i Miljane Kulić na račun Branislava Radonića Brendona da su ga se roditelji odrekli, te da se on stidi svoje majke, kojoj je navodno zabranio da gostuje po emisijama, Ružica Radonić ekskluzivno za „Alo!“ otkriva pozadinu ovog sukoba.

PROČITAJTE JOŠ:

"Da vam kažem, gledam sve i nerviram se. Kad pomislim da će ovo trajati još deset meseci, nije mi dobro", kaže iskreno Brendonova majka i dodaje:

"Nas se Branislav nikada nije stideo. Mi jesmo ljudi sa sela, bavimo se poljoprivredom i svi nas u selu znaju kao vredne i radne ljude. On nikada nije krio da su mu roditelji seljaci, naprotiv. Ponosan je na nas, kao i mi na njega", kaže majka. Ona dodaje da se pozadina tog sukoba krije u tome što su njenom sinu majka i ćerka Kulić tražile novac koji im on nije dao.

"Tražile su mu 500 evra na zajam. Došle su mu u stan i demolirale ga. Posle smo se čuli nas dvoje telefonom i rekao mi je da su mu štiklama oštetile parket, da su mu ukrale kozmetiku, da je Marija brijala noge i ostavila haos za sobom u kupatilu, te da su mu na kraju tražile 500 evra i da ih vodi u tržni centar", kaže za „Alo!“ Ružica.

Miljana Kulić, Brendon, Marija Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Brendon, Marija Kulić, Foto: Printscreen

Ona tvrdi da im taj novac Brendon nije dao, te da se nakon toga više nisu videli.

"Sve što on govori u „Zadruzi“ istina je. One ga stalno napadaju, ali bez osnova. To što govore da on navodno živi sa nekim muškarcem, kog im je predstavio kao svoju kućnu pomoćnicu, takođe je laž. Moj suprug i ja imamo ključ od njegovog stana i odlazimo kad god možemo, nenajavljeni. Nedavno smo i renovirali stan, u kojem, ponavljam, on živi sam", kaže majka jednog od najkontroverznijih učesnika rijalitija svih vremena.

Komentari (3)

Ami

26.09.2018 17:30

Pa ...sta i da zivi sa nekim to je njegovo pravo na izbor partnera i privatna stvar. A s kim Miljana nije vec bila -pa ni ne zna ko je otac Zeljku...e ...to je vec SKANDALOZNO.

???

26.09.2018 19:48

On je njih tako doveo u red da su podvile repove i nestale iz vidika ceo dan u Z2! Veliki preplaceni igrac rialitija Mixi je otrcala da zove svoju mamu da joj pomogne u sukobu sa Brendonom jer je istina koju je on o njoj izneo vrlo bolela!

TANJA

26.09.2018 20:50

Brendona jako postujem.JAKO inteligentan decko.I jedinstven.Ali,sta mu je trebalo da u stan prima ovakve slucajeve,koji nisu njegov nivo.Vrlo sam zacudjena.