Ana Korać
Printscreen
Ana Korać

Printscreen

Ana Korać, Foto: Printscreen

Internet je prepljaven vešću da je Ani Korać iznenada preminuo otac Mićko, a ova tužna novost pogodila je, kako njene fanove, tako i njene bliske prijatelje.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

 

Novopečena pevačica i bivša zadrugarka Sanja Stanković, bliska je prijateljica Ane Korać, te je u njenim najtežim životnim trenucima bila uz nju.

Naime, Sanja je sinoć vozila Koraćevu u Ivanjicu, te nam je otkrila dramu kroz koju je starleta prošla prethodne noći kada ju je pogodila porodična tragedija.

"Sinoć joj je otac dobio infarkt nakon kojeg je odmah preminuo, a za ovu tužnu vest Ana je saznala kada je stigla u Ivanjicu. Mnogo joj je teško. Bila je jako vezana za oca. Kada je saznala da su mu lekari konstatovali smrt ona je povraćala sat vremena, nije mogla da se smiri", otkrila je Sanja za Pink.rs.

Bivša zadrugarka nam je otkrila i da se trenutno nalazi u Aninom stanu kako bi pokupila njene stvari, pa se vraća nazad u Ivanjicu jer smatra da u ovim bolnim trenucima mora da bude uz svoju prijateljicu.

Sanja Hepi Stanković

Printscreen/Pink

Sanja Hepi Stanković, Foto: Printscreen/Pink

Sahrana Aninog oca biće održana sutra na groblju u Ivanjici.

Komentari (1)

Ami

18.09.2018 16:33

P a.....svako je potresen tragedijom u porodici,zasto bi Ana bila drugcija po tom pitanju? Da li je povracala i koliko dugo -stvarno nije ni mjesto ni vrijeme da se o tome razgovara-to bi joj drugarica morala znati-jer je ipak odlucila da bude poznata licnost.