Milan Jevđić
Screenshoot Prva
Milan Jevđić

Screenshoot Prva

Milan Jevđić, Foto: Screenshoot Prva

Milanova tužna životna priča ispričana pre nekoliko meseci u emisiji "Život priča", koja govori o njegovom teškom odrastanju bez roditelja, mukotrpnom studiranju i odličnom uspehu iako "nekada nema šta da jede", dobila je potpuno drugačiji obrt kada su se u medijima oglasili Jevđićevi dobrotvori i ispričali kako su mu mesečno slali na stotine evra.

Nakon ovakvih navoda, Milan nije želeo previše da "duži priču", već se povukao iz javnosti i ostavio mnoge stvari nedorečene.

Nekoliko meseci nismo znali šta se dešava sa njim, ali Jevđić se juče ponovo aktivirao na društvenim mrežama i bez pardona objavio fotografiju na kojoj se skinuo u gaće, želeći da se pohvali svojim predanim radom u teretani. Ali tu nije kraj, Milan se uslikao telefonom marke "iphone" i to modelom pozamašne veličine čija se cena kreće od 500-1000 evra.

Nismo znali da li pre da gledamo u njegove ogromne mišiće na nogama ili u bicepse koji pucaju ispod majice, a ubrzo nakon pisanja našeg portala, Jevđić je uklonio fotografiju sa svog profila na Instagramu.

Srećom, uspeli smo da je screenshot-ujemo, jer tek smo danas primetili još jedan zanimljivi detalj. Naime, jasno se vidi da ovaj siromašni student medicine poseduje zavidnu kolekciju, mahom firmiranih, patika o kojoj obični momci mogu samo da sanjaju. Svakako, moguće je da fotografija nije napravljena u Milanovom stanju, ali čisto sumnjamo budući da se ovakvi selfiji obično prave u svom domu. 

milan jevđić

Printscreen

milan jevđić, Foto: Printscreen

Komentari (8)

Dora

19.07.2018 16:44

A iza njega ormarčić sa patikama,brat bratu bar 20 pari

Ljube

19.07.2018 20:48

@Dora - Sestro ima tu sigurno preko 30 pari patika - da je samo 80E par a sigurno je i više jer se vidi da su brendirane, to mu izađe "samo" 2500-3000E samo patike ... Što bi voleo da sam i ja tako siromašan i jadan

Miki

19.07.2018 20:18

Jeli to Taj Stan promaja

Jovana

19.07.2018 21:16

Ma da mu udelimo neki dinar nema sta da jede.Mucenik sav se osusio :D

Dana

19.07.2018 22:54

Ma pustite vise mladica na miru. Imao je on tezak zivot pa eto dogurao je do pete godine medicine. Nije to lako, ipak on uci i ponasa se normalno za razliku od onih mladis neradnika i nasilnika kojih je puna Srbija.

obmana

19.07.2018 23:54

Verovatno je napravljena slika u nekoj teretani, gde ima ko zna koliko momaka koji su ostavili svoje patike u svlacionici.

Maki

20.07.2018 00:58

Bruka! A moj sin, odlični student ima samo 2 para patika: letnje i zimske... Jer nismo u mogućnosti da kupimo više! Srbijo, ne daj da te prevaranti iskorišćavaju, ovo je klasični manijak koji izmišlja priče i sam veruje u njih. Vojtehovska nam duguje izvinjenje.

Beogradski student

20.07.2018 11:49

I jedna ,,sitnica"...dečko nije upisao fakultet u Beogradu...nego na Kosovu..i kad prođu ispite na kojim ljudi napuštaju medicinu,lepo dođu pri kraju ..i kite se beogradskom diplomom.Vrlo dobro to znam.