Seks i grad
Profimedia
Kristin Dejvis

Screenshoot Instagram

Kristin Dejvis, Foto: Screenshoot Instagram

Kristin Dejvis je pre sedam godina usvojila je devojčicu Gemu Rouz a sada je u njihovu porodicu, a nedavno je usvojila i malog dečaka.

Kristin je nedavno govorila da je njen majčinski instikt zaista jak i da je želja za usvajanjem dece oduvek bila prisutna, više nego želja za pratnerom. Zvezda serije "Seks i grad" nije znala da je usvajanje dece d težak i složen proces.

– Kada prvi put usvojiš dete, kažu ti da se prema njemu ophodiš kao da si bebisiterka, a ne majka, jer postoji period predomišljanja. Ovaj prag, tačnije vreme, u svakoj državi je drugačije, ali u Kaliforniji, rok za "vraćanje deteta" je 48 sati. Stoga, žena se veoma trudi da se ponaša kao dadilja, ipak znajući da je to totalno nemoguće – rekla je glumica 2012. godine za američke medije.

 

A post shared by iamkristindavis (@iamkristindavis) on Mar 19, 2018 at 10:08am PDT

O podizanju deteta druge boje kože, prvi put je progovorila 2016. godine, rekavši da je mislila da zna sve o svojim belačkim privilegijama. Međutim, posle usvajanja deteta tamne kože shvatila je koliko ljudi imaju loš poriv protiv deteta, druge boje kože.

– To me plaši. Uvek joj govorim: "tvoje kovrdže su predivne, tvoja tamna koža je predivna. Ti si prelepa i imaš moć. Ti si boginja", rekla je glumica.

 

A post shared by iamkristindavis (@iamkristindavis) on Sep 5, 2017 at 2:00pm PDT