Kunal Najar
Screenshoot Instagram
Kunal Najar

Screenshoot Instagram

Kunal Najar, Foto: Screenshoot Instagram

Kunal u seriji ima problema s nastupom u ženskom društvu, dok je stvarnosti totalno drugačiji. Glumac je još u srednoj školi ganjao djvojke, bavio se sportom i malo vremena je provodio s knjigom u ruci.

Njegova supruga, Neha Kupar bila je Mis Indije 2006. godine, a na svetskom izboru za Mis Universe našla se među dvadesetih nalepših žena sveta. Kunal ju je upoznao 2009. godine i zaljubio se na prvi pogled.

 

Love on my birthday @kunalkarmanayyar

A post shared by nekapur (@nekapur) on Apr 12, 2017 at 12:17am PDT

"Moja prva pomisao kad sam je video bila je da je ovo najlepša žena na svetu. Drugo što sam pomislio bilo je da je daleko izvan moje lige", rekao je glumac.

Neha na početku nije gajila iste osećaje prema njemu, bio joj je smešan, a čak nije bila ni pogledala popularnu seriju u kojoj njen današnji suprug glumi. Uprkos tome, njihova ljubavna priča ima srećan kraj, venčali su se 2011. godine, a svadba je trajala čak šest dana.

 

Miss the Mr.

A post shared by nekapur (@nekapur) on May 20, 2018 at 10:43pm PDT

"Najdraži deo venčanja bio je trenutak kad sam je video prvi put tog dana. Još uvek se naježim kad se setim kako je bila prelepa. Očito znam da je moja žena prelepa, celi svet to zna. No to je bilo nešto više od fizičke lepote. Bilo je to spiritualno, ona je bila vizija. Neću zaboraviti taj trenutak dok sam živ", rekao je glumac za "Vogue".