Šalom
Screenshoot Instagram
Šalom

Screenshoot Instagram

Šalom, Foto: Screenshoot Instagram

Šalom i njena sestra sa devet godina doživele su nezgodu koja je na njih ostavila posledice za ceo život. Ipak, ovde dve setsre nesreća nije sprečila da postanu uspešne.

Naime, dok su bila deca, Šalom i njena mlađa sestra odlučile su da se jedan dan sakriju ispod stola u majčinom restoranu u Nigeriji. Njih dve su tu zaspale, a kako njihova majka nije znala da devojčice spavaju ispod, stavila je lonac vrućeg ulja na sto. Neko je slučajno prevrnuo lonac i vruća tečnost se prolila po sestrama.

 

Hey Bae ??Yes Youuu?

A post shared by Shalom Blac (@shalom_blac) on Mar 30, 2018 at 8:15pm PDT

Borile su se sa posledicama strašne nesreće sve dok nisu otišle u Ameriku. Šalom je danas veoma uspešna  mejk ap zvezda koju prate mnogi na njenom jutjub kanalu.

"Sećam se samo vrištanja i struganja tela, koža mi je bukvalno padala po podu", rekla je Bek Šalom koja se seća da joj je mama rekla da se onesvestila u tom trenutku. Život se drastično promenio nakon nesreće.

"Deca s kojom sam se ranije igrala počela su da me se boje, zvali su me čudovištem. Razmišljala sam o samoubistvu", otkrila je Šalom, piše "CNN".