Viktorija i Dejvid Bekam
EPA/HUGO PHILPOTT / POOL
Viktorija i Dejvid Bekam

EPA/HUGO PHILPOTT / POOL

Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: EPA/HUGO PHILPOTT / POOL

Dejvid Bekam i Viktorija Bekam imaju veliki problem s održavanjem braka, piše "In Touch Weekly".

 "Viktoria i Dejvid žive odvojeno", izjavio je za izvor blizak porodici. Još jedan izvor blizak slavne porodice rekao je da ne bi bio iznenađen da se Dejvid i Viktorija uskoro zaista razvedu.

"Zajedno su daleko dogurali, ali vidi se da im ne ide." Bivši fudbaler i modna kreatorka su često razdvojeni, a upravo je to je jedan od razloga zbog krize u braku.

"Dejvid je u Los Anđelesu gde se često druži s prijateljima i članovima svog privatnog kluba. Takođe, dosta vremena provodi u Majamiju gde vodi fudbalski tim, dok Viktorija preferira boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu", otkrio je izvor za američke medije.

Pre nekoliko godina pričalo se o Dejvidovoj neveri koje su prouzrokovale konflikt među njih dvoje, a Viktorija smatra da je Dejvid sebičan jer želi da se vrati u Ameriku gde je porodica živela od 2008. do 2013. godine.

"Viktorija je zbog stresa mrzovoljnija nego ikad, a Dejvid se trudi da provede što više vremena van kuće. Oboje žive u nesrećnom braku", rekao je izvor blizak porodici.

Viktorijin i Dejvidov prijatelj tvrdi da se u trenucima kada su zajedno stalno svađaju i da su tenzije neprestano prisutne. Viktorija se trudi da porodične fotografije na društvenim mrežama izgledaju savršeno, ali priča je, skroz drugačija.

Njih dvoje bi 4. jula trebalo da proslave 19. godišnjicu braka, a portparol porodice izjavio je da su navodi o bračnim problemima izmišljeni.

Viktorija i Dejvid Bekam

EPA/TOBY MELVILLE / POOL

Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: EPA/TOBY MELVILLE / POOL

Komentari (5)

srb

30.06.2018 22:59

poreska prevara !

Dora

30.06.2018 23:01

Dosta je i izdržao sa tom namćor babom

Цицка

01.07.2018 07:57

Mora da je zena bila teska ko ko zna sta pa je presao na muskarce . Zato zene pazite svoje muzeve ne samo od zena vec i od muskaraca kad ih oni dohvate, a umeju tako lepo i natenane , nema vise pomoci .

Margita

01.07.2018 08:06

On TO nije trebao ni da ženi. Jedan od najboljih frajera na planeti izabrao nešto što liči na izabortiranog miša....Ali ok, dozvao se pameti....

zagondzija

01.07.2018 13:12

šta će mu ova strokulja