Glumica, slava, zvezda, crveni tepih
Shutterstock
Merilin Monro

Profimedia

Merilin Monro, Foto: Profimedia

Slavna glumica sa ženstvenim plavim uvojcima, uvek obučena u uske i pripijene haljine koje su izazovno naglašavale njene obline, bila je pravi seks simbol Holivuda.

Merilin Monro su svi znali, a malo kome je poznato da se prvi put udala sa svega 16 godina.

Ona je primećena dok je radila u fabrici avionskih delova i za svega nekoliko godina je pokorila svet. Postala je glumica o kojoj su muškarci maštali, a žene je imitirale. Prvi put zanosna Merilin se udala sa svega 16 godina, nakon veze od šest meseci.

Merilin se udala kao tinejdžerka jer je, kako je tvrdila, od sedme godine neprestano živela u hraniteljskim porodicama nakon smrti majke. Na kraju su glumicu usvojile komšije, odnosno prijateljica nene majke, koja je stanovala pored mladog policajca Džejmsa.

Kada je porodica sa kojom je slavna glumica tada živela rešila da se odseli, Monroova je odlučila da se uda za policajca, kako ne bi bila siroče.

- Odlučili smo da se venčamo, kako ona ne bi morala da se vrati u dom, ali bili smo zaljubljeni - rekao je Džejms u intervjuu 1984. godine.

Džo Dimađo i Merilin Monro

Profimedia

Džo Dimađo i Merilin Monro, Foto: Profimedia

Tvrdio je da ga je njegova mlada supruga zvala "tatica".

Mladi bračni par na prvi pogled je izgledao srećno, a prema izjavi Merilinog prvog supruga, on joj je bio prvi muškarac i obožavala je seks s njim.

Međutim, njihova ljubav je bila kratkog daha. On je otputovao sa mornaricom godinu dana nakon venčanja i tada je Merilin postalo dosadno. Nakon četiri godine braka s budućim seks simbolom, ona mu je poslala papire za razvod braka 1946. godine.

Policajac je tada medijima ispričao svoju verziju događaja:

- Bio sam na brodu kada sam dobio papire za razvod. Htela je da potpiše ugovor sa televizijskom kućom, a oni su zahtevali da ne sme da bude udata, jer nisu hteli trudnu starletu. Kada sam se vratio, rekla je da traži razvod samo kako bi dobila taj ugovor, ali da budemo i dalje zajedno. Nisam mogao to da podnesem - tvrdio je Džejms nakon što se rastao od Merilin.

Mediji kasnije navode kako njegova druga supruga nije dozvoljavala da gleda filmove u kojima je bila njegova prva supruga, zanosna Monroova.

 

 

Komentari (1)

Anja

20.06.2018 19:06

Najlepsa žena 20.veka...imala samo ružnjikave muževe ?