Harvi Vajnstin
EPA/Peter Foley
Harvi Vajnštajn

EPA/Peter Foley

Harvi Vajnštajn, Foto: EPA/Peter Foley

Harvi Vajnštajn i Džordžina Čepmen su bili u braku deset godina, tokom kojeg su dobili i dvoje dece ćerku Indiju Prl i sina Dašijela Maksa Roberta. Međutim bračnu idilu, kako je barem izgledalo, prošle godine je uništio najveći seksualni skandal u istoriji Holivuda.

Vajnštajn su brojne glumice optužile za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje, a nakon toga, napustila ga je i supruga. U januaru ove godine, njihov razvod je završen, a osim kratke izjave da je shrhana i da moli medije za razumevanje, nije moglo da se čuje mnogo toga iz usta Džordžine Čepmen, žene koja je s “holivudskim predatorom”, kako ga mnogi nazivaju, provela godine zajedništva.

 

Marchesa loungewear ;) #marchesa #lounge

A post shared by Georgina Chapman (@georginachapmanmarchesa) on Sep 27, 2017 at 6:33pm PDT

Međutim, 41-godišnja dizajnerka sada je prekinula ćutnju i odlučila da sa svetom podeli kroz šta je sve prolazila poslednjih šest meseci.

- Najbolnije od svega je to što sam mislila da imam srećan brak. Volela sam svoj život – rekla je Čepman i dodala kako nikada nije ni posumnjala da bi se ovako grozne stvari mogle događati njoj iza leđa i to od strane osobe koju je neizmerno volela.

Jedan od razloga zašto je sve to bilo lako sakriti od supruge i dece je to što je Vajnštajn mnogo putovao, istakla je Džordžina.

- Nikada nisam bila jedna od onih žena koja je u svakom trenutku morala da zna gde je moj suprug – rekla je u nastavku, a onda objasnila da je čak razmišljala i da sve oprosti bivšem suprugu.

Nakon što je prva optužba i to glumice Ešli Džad osvanula u medijima, Džordžina je rekla da je smatrala da se to dogodilo mnogo pre nego što je uopšte poznavala svog tadašnjeg supruga, pa je na prvi tren pomislila da će sve izgladiti. Ali, nakon niza optužbi koje su usledile, spasa naizgled idiličnog braka, više nije bilo.

 

Just wrapped #prallstars...headed into the weekend with my favorite girl!!! #myrtle

A post shared by Georgina Chapman (@georginachapmanmarchesa) on Jul 27, 2017 at 3:32pm PDT

- Išla sam i na terapije. Na početku nisam mogla jer sam bila prešokirana. Osećala sam se izigrano. Nisam znala čime sam to zaslužila. Ali, onda sam sama sebi rekla. To se dogodilo, moraš to da prihvatiš i nastaviš dalje. Očigledno sam bila prenaivna – objasnila je slavna modna dizajnerka, čiji je unosan biznis propao nakon suprugovih afera.

Svoja pomešana osećanja Čepmen je opisala ovako:

- Imam nalete besa, pa trenutke zbunjenosti, a potom neverice. Onda me uhvati plač i tuga zbog moje dece. Zapitam se kakvi će biti njihovi životi jednog dana, kako će se ljudi prema njima odnositi. To je njihov otac i oni ga vole. To im ne mogu zabraniti.


Poslednjih pola godine, poznatu brinetu nismo viđali u javnosti, a ona sada objašnjava kako to nije ni smatrala primerenim.

- Bila sam posramljena i slomljena. Nisam smatrala da je neprimereno da izađem iz kuće u tom trenutku i takvom stanju. Ko sam ja da se pokazujem okolo dok svet pogađa takav skandal.