Megan Markl i Princ Hari
Tanjug/AP
Megan Markl i Princ Hari

Tanjug/AP

Megan Markl i Princ Hari, Foto: Tanjug/AP

Skandali oko Kraljevske porodice nižu se nakon venčanja Princa Harija i Megan Markl, a čitava planeta pomno prati razvoj događaja. Nakon što je Megan prekršila brojna pravila, pa bila na meti mnogih, sada je razotkriven njen tajni plan.

Nakon što je njen otac izostao sa venčanja mediji su brujali o njihovoj svađi. Megan je sestra upozorila da im je otac jako loše, te je optužila da će ona biti kriva ukoliko im otac premine. Nakon niza optužbi vojvotkinja je ipak odlučila da poseti oca Tomasa, ali se trudila da sve to ostane u tajnosti kako ne bi buknuo novi skandal koji će ponovo uzburkati Kraljevku porodicu.

Međutim, to joj opet nije pošlo za rukom. Britanski mediji su preneli da će susret biti sledećeg meseca, a paparaci pomno prate svaki korak Vojvotkinje od Saseksa.

Megan Markl

Tanjug/AP

Megan Markl, Foto: Tanjug/AP

"Mesto i tačan datum nisu poznati zbog dobrobiti Megan i Tomasa. Ovo je osetljivo vreme za njih oboje, ali namera im je da konačno izglade svoj odnos", tvrde britanski mediji.

Otac Megan Markl šokirao je javnost kada je poručio da ga, pored toga što nije došao na venčanje, ne zanima ukoliko suorug njegove naslednice nikad više ne progovori sa njim.

"Ne marim ako Hari više nikad ne progovori sa mnom. Preživeću", istakao je bivši majstor rasvete na filmskim setovima.

Uprkos svemu Megan i kraljevska porodica smatraju da nema smisla da ignorišu Tomasa, kao i da bivša glumica ne sme da ga isključi iz svog života.