Kiti Spenser
Tanjug/AP
Kiti Spenser

Tanjug/AP

Kiti Spenser, Foto: Tanjug/AP

Veliku pažnju na kraljevskom venčanju privukla je dama u zelenoj haljini.! Ova lepotica se zove Kiti Spenser, ona je jedna od najpopularnijih manekenki u Velikoj Britaniji i bratanica pokojne princeze Dajane.

Kiti ima 27 godina, nosila je modele poznatih modnih kuća, a jedan magazin ju je proglasio najpoželjnijom britanskom manekenkom.

Lejdi Kiti Spenser je najstarija od četvoro dece Čarlsa Spensera, brata princeze Dajane. Imala je samo šest godina kada je njena tetka poginula u automobilskoj nesreći 30. avgusta 1997. 

Kiti Spenser

Tanjug/AP

Kiti Spenser, Foto: Tanjug/AP

Kiti je odrastala van oka javnosti i britanski mediji nikad nisu iskazivali preterano interesovanje za rodbinu sa princezine strane. Kiti Spenser danas ima 27 godina i pored fizičke sličnosti sa svojom tetkom, ono čime najviše podseća na Dajanu je strast prema humanitarnom radu.

Mediji su je primetili 2007. godine kad se pojavila zajedno sa princom Vilijamom i Harijem na parastosu princeze Dajane. Nekoliko godina kasnije iskoristila je svoje prisustvo na društvenim mrežama i pažnju koju je dobila kako bi se angažovala u humanitarnim akcijama.

 

Behind the scenes for @voguebrasil in @dolcegabbana ?❤️

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Apr 6, 2018 at 12:57pm PDT

Kiti je ambasador organizacije “Give Us Time” koja je fokusirana na porodice vojnika i deo je kampanje “Centerpoint” koja pomaže mladim beskućnicima da obezbede sebi egzistenciju, postanu radno sposobni i odgovorni prema sebi. 

Pored sličnosti u crtama lica, ono što Kiti ipak čini posebnom u kraljevskoj porodičnoj liniji je veliko srce. 

 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on Feb 25, 2018 at 7:04am PST

 

 

Komentari (1)

Ujka Vanja

21.05.2018 08:00

Jeste lepa, ali ne lici ni malo na Dajanu. Zelena haljina na vencanju joj je ocaj!