Flo Rajda
EPA/SEBASTIEN NOGIER
Flo Rajda

EPA/SEBASTIEN NOGIER

Flo Rajda, Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Aleksis Adams tvrdi da joj je reper navodno okrenuo leđa čim mu je javila da je trudna i da nosi njegovo dete! Ona je sudskim putem morala da natera Flo Rajdu da prizna očinstvo. Iako je DNK test potvrdio da je reper otac malenog Zohara, reper i dalje odbija da bude deo njegovog života.

- Zohar pati od hidrocefalusa, retke bolesti koju karakteriše povećana količina moždane tečnosti i zbog koje je prošlog meseca morao da ide na ozbiljnu operaciju mozga. Flo Rida nije nazvao ni mene ni doktore kako bi proverio da li mu je sin dobro - rekla je Aleksis za "Daily mail".

Ona i reper upoznali su se 2015. godine, a novo prijateljstvo brzo je preraslo u ljubavnu vezu koja je trajala do trenutka kad je Aleksis saznala da je trudna.

- Odmah sam mu javila da sam trudna. I sama sam bila šokirana činjenicom da ću postati majka, ali on nije hteo ni da čuje za to. Želeo je da abortiram i nazivao je našeg nerođenog sina 'je*eno zlim detetom'. To su bile njegove reči -  tvrdi Aleksis koja je u drugom tromesečju saznala da beba nije dobro i da pati od hidrocefalusa.

- Bila sam u groznom stanju. Mislila sam da dete neće preživeti i pokušavala sam da se ne vezujem za njega. Srećom, Zohar se izvukao, ali njegov život je sveden na konstantne posete lekarima - kaže ona i dodaje da troškove lečenja ne može da pokriva sama, kao i da je alimentaciju od repera morala da traži na sudu.

Zohar nije jedino dete Flo Rajde. Manekenka Nataša Džordžet Vilijams ga je takođe tužila 2013. godine zbog neplaćanja alimentacije i potvrdila da je reper i nju terao da ide na abortus.

Flo Rajda

EPA/SEBASTIEN NOGIER

Flo Rajda, Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER