Sajmon Le Bon
EPA/TAL COHEN
Sajmon Le Bon

EPA/ELVIS GONZALEZ

Sajmon Le Bon, Foto: EPA/ELVIS GONZALEZ

Pevač grupe "Duran Duran" optužen je da je zlostavljao obožavateljku! Sajmom Le Bon, muzičar i kompozitor, odbacuje tvrdnje da je zlostavljao devojku tokom javnog nastupa u Los Anđelesu. Sajmon je  negirao je optužbe obožavateljke Širen Hariri koja je navela da ju je pevač seksualno zlostavljao 1995. godine, piše Gardijan.

Širen Hariri je navela da je pevač "Duran Durana" zgrabio dok je potpisivao autograme u losanđeleskoj prodavnici ploča gde je ona radila. Obožavateljka je optužila Simona da joj je "masirao desnu butinu i gurao ruku do genitalija".

Pevač je odbacio sve optužbe negirajući bilo kakvo učešće u navedenom događaju.

"Ponašanje za koje me Hariri optužuje za mene bi bilo jednako neprihvatljivo i neprimereno onda, kao što je i danas. Ali ta tvrdnja je jednostavno neistinita", napisao je Le Bon na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

Sajmon je priznao da ga je Hariri povodom optužbe kontaktirala pre nekoliko meseci, a on joj je tada predložio da se vide i reše situaciju.

"Umesto da se nađemo, ona je rešila da javno progovori. Uvek sam rad da javno priznam svoje greške, ali ne pada mi na pamet da se izvinjavam za stvar koju nisam uradio", kaže Sajmon.

Advokatica Šerin Hariri tvrdi da je poznati muzičar odustao od sastanka koji su prethodno zakazali, te navodno zbog toga je ona odlučila da sve obelodani u javnosti. Na pitanje zašto je prećutala o incidentu koji se desio pre 23 godine, Šerin je otkrila da ju je to "mnogo potreslo", a nije nije istupila odmah jer se plašila posledica suočavanja kao i toga da bude proglašena "devojkom koja je optužila Sajmona Le Bona".

Mnogi su pomislili da je Šerin želela da  izvuče finansijsku korist zbog ove priče, međutim istina je drugačija. S obzirom da se ovaj incident, kako tvrdi Hairiri, desio pre tačno 23 godine, prema američkom zakonu slučaj je zastareo.

Šerin navodi da je svesna situacije i da "samo želi izvinjenje".

Sajmon Le Bon

EPA/Justin Lane

Sajmon Le Bon, Foto: EPA/Justin Lane

Komentari (1)

dina

15.07.2018 07:26

Posle 23 godine setila se da ju je seksualno zlostavljao!