Mira Sorvino
printscreen
Mira Sorvino

printscreen

Mira Sorvino, Foto: printscreen

Ime reditelja nije htela javno da objavi, ali je objasnila da joj je karijera već na početku uništena jer nije želela da spava sa "glavnim ljudima".

- Hteo je da me zastraši za horor scenu. Vezao me je za stolicu, izvadio je kondom iz džepa i ugurao mi ga u usta, počela sam da se gušim - rekla je Sorvino.

Ta audicija bila joj je jedna od prvih u glumačkoj karijeri.

Oskarovka je, kako kaže, izgubila puno prilika u velikim filmovima zbog čvrstih stavova. Takođe, rekla je i da ju je i tokom kasnijih audicija seksualno uznemiravao veliki reditelj koji je dobio nekoliko Oskara. Mira mu je jasno rekla da ne želi da ima odnos sa njim.

- Oh, mislila sam da je ovo legitiman sastanak. Da je ovo stvarno i da ste me pozvali ovde jer ste mislili da sam talentovana ili da imam nešto što je dobro za ulogu, a ne da vidite hoću li imati aferu sa vama - rekla je Sorvino i zbog te izjave je sigurna da nije dobila ulogu.

Mira Sorvino se inače nalazi na listi žena koje su Harvija Vajnstina optužile za seksualno uznemiravanje.

Komentari (2)

VladimirR

12.07.2018 15:02

Nemojte žene više. Pa sada će svet samo potvrditi ono što je i do sada mislio o glumicama i pevačicama. Razumemo da u toj branši neke stvari funkcionišu na specifičan način ali opet to nikako da izazove odbojnost i da se niko više ne prijavljuje na kastinge i audicije.

Ivan T

12.07.2018 15:10

Strašno...lepa žena....a kad oće da bude poznata...šta je očekivala.