Slavljenica: Kraljica Elizabeta
Profimedia.rs
Slavljenica: Kraljica Elizabeta

Profimedia.rs

Kraljica Elizabeta, Foto: Profimedia.rs

U 'pravilniku' kraljevskog venčanja stoji tako od davnina, pogotovo za žene, a u prolće su najčešće obavezni za baš sve zvanice.

Godinama se pomno prati s kakvim će se kreacijama na glavi pojaviti svetska elita. Kraljica Elizabeta II (92) drži se uglavnom onih klasičnijih modela. 

Svoje kombinacije uglavnom upotpunjava cvetom, a sve je usklađeno s bojama. Inače, kraljičin šešir je najpopularnija ponuda na engleskim kladionicama, odnosno svi se klade na to koje boje će biti šešir koji će nositi na venčanju svog unuka Harija. Za predstojeću ceremoniju na kladionicama je favorit plava boja. Ako uložite na tu boju, možete biti u plusu.

Kraljica Elizabeta

Profimedia

Kraljica Elizabeta, Foto: Profimedia

Podsetimo, na venčanju Kejt Midlton i princa Vilijama, kraljica je nosila žuti šešir.  Kamila, kraljičina snaja i supruga princa Čarlsa, takođe nosi šešire koji spadaju u red klasičnih.

Kamila

EPA/IAN LANGSDON

Kamila, Foto: EPA/IAN LANGSDON

No, ostali na toj paradi šokiraju sa neobičnim kreacijama. Svašta se tu može videti, a zvezda prethodnog kraljevskog venčanja bila je princeza Beatris o čijem šeširu se pričalo danima. Ostaje da vidimo da li će i ovaj put "zablistati".

Kraljevsko venčanje

EPA/Ian Langsdon

Kraljevsko venčanje, Foto: EPA/Ian Langsdon