Kejt Apton
Profimedia.rs
Kejt Apton

Profimedia.rs

Kejt Apton, Foto: Profimedia.rs

Prema izboru magazina "Maxim", Kejt je najseksepilina žena na svetu! Manekenka ističe da je za ovu laskavu titulu zaslužan dugogodišnji trud i naporan rad. 

Lepa manekenka navodi da u ranom detinjstvu nije razmišljala da se bavi manekenstvom i uđe u svet slavnih, već da je sasvim spontano zakoračila svet mode. 

 

??‍♀️ #SISwim 2018

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Feb 14, 2018 at 1:04pm PST

Prvi put na javnoj sceni pojavila se 2010. godine, kada je radila reviju za "Dooney&Bourke".

Sa druge strane, ovoj plavuši osmehnula se glumačka karijera. Dobila je ulogu u seriji "Tosh. O". U ovom japanskom komičnom ostvarenju, zgodnu Kejt ubijaju tako što je probodu bananom!

Kejt Apton je pre nekoliko godina bila osuđena od strane svojih kolega, isključivo zbog toga jer nije bila dovoljno mršava.

 

Desert heat ? #MaximHot100 @maximmag

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Jun 7, 2018 at 11:28am PDT

Aptonova je bila je na meti kritičara zbog svojih oblina koje su modne sveznalice ocenile kao vulgarne, ali im je ova 20-godišnja lepotica odgovorila da ne želi da se zbog posla izgladnjuje i bude nesrećna.

"Bilo mi je teško na početku, jer su mi ljudi govorili da sam debela. Međutim, da biste imali ovakvo telo morate da vežbate i hranite se zdravo", obajsnila jeKejt, kojoj je zbog viška kilograma zabranjen pristup modnoj liniji "Victoria's Secret".

Ipak, Kejt Apton je objasnila da nema nameru da se liši životnih zadovoljstava radi savršene linije.

"Ne koristim droge i ne izgladnjujem se. Želim da uživam u životu, a to ne bih mogla ako ne jedem", istakla je manekenka.

 

#confidentbeauty

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Apr 21, 2018 at 8:33am PDT