Džoni Dep Pirati sa Kariba
Profimedia
Džoni Dep Pirati sa Kariba

Profimedia

Džoni Dep, Foto: Profimedia

Džoni Dep izazvao je incident nakon što mu gradske vlasti nisu dozvolile da snima na ulici. Čovek kog je napao poznati glumac rekao da on radi svoj posao, sluša svoje nadređene i da ne može da dozvoli da snimaju dodatnih pola sata. Dep je tada poludeon napao čoveka, tvrdi svedok sa lica mesta. 

Svedok incidenta kaže da je Džono Dep došao na set pijan. Džoni je udario menadžera u rebra i nastavio da ga mlati, a posmatrači su ih jedvarazdvojili. 

"Udari me ako smeš, evo ti 100.000 dolara", vikao je Džoni, tvrdi svedok tuče. Depa su inače nedavno tužili telohtanitelji koji su izajavili da su glumcu izigravali dadilje.

"Tretirao nas je kao dadilje umesto kao telohranitelje, bili smo nedovoljno plaćeni, a previše smo radili", rekli su Evgen Areola i Migel Sančez, bivši telohtanitelji poznatog glumca.

Njima nije plaćen prekovremeni rad od aprila 2016. godine do januara 2018. godine.  Evgen i Migel u tužbi navode i da su mu jednom po izlaska iz noćnog kluba brisali tragove droge da drugi ne bi primetili "beli prah koji mu je ostao oko nosa".

"Ne samo da smo pazili na njega da ne potroši previše novca, kako je tražio, već smo bili dadilje i njegovoj deci što nam nikako nije u opisu posla", navode Džonijevi bivši telohranitelji.

Džoni Dep

Profimedia

Džoni Dep, Foto: Profimedia

 

Komentari (2)

Vuki

09.05.2018 22:04

Sta ga briga, zeza se..

Van Halen

10.05.2018 07:52

Onaj ko zna uloge Dzonija Depa.....bice mu jasno da ovaj glumac ne moze biti normalan i svoj u realnom zivotu. On je samo covek a u stvarnom zivotu je jasno da ima i slabosti kao svi ostali.Izvanredan glumac, ali uloge su mu toliko psihodelicne da bi bilo cudo da zivi normalan zivot.