Heder Loklir
Profimedia
Heder Loklir

Profimedia

Heder Loklir, Foto: Profimedia

Protiv američke glumice Heder Loklir podignute su tri optužnice jer je tokom hapšenja tukla policajca i dva bolničara Hitne pomoći.

Posrnula zvezda serija "Dinastija" i "Melrouz plejs" Heder Loklir, uhapšena je ranije ove godine, nakon što je policija odgovorila na poziv iz njene kuće.

Tamo su zatekli pijanu glumicu koja se opirala hapšenju, potom je udrila policajca i opirala se. Ona je tom prilikom povredila medicinskog tehničara koji je pokušavao da je smesti na nosila, piše "TMZ".

Heder Loklir

Profimedia

Heder Loklir, Foto: Profimedia

Ove nedelje protiv glumice je podignuta optužnica po tri tačke – prva za napad na policajca, a druge dve za napad na radnike Hitne pomoći.

Inače, ovo nije prvi put da je Heder agresivna. Naime, u februaru ove godine, oan je uhapšena zbog nasilja u porodici kada je pretuka verenika, a samo par meseci kasnije je napala i roditelje. Glumica je navodno davila oca i napala majku. Nakon poslednjeg hapšenja smeštena je u psihijatrijsku ustanovu.

Hededr je nakon podizanja optužnice zbog napada na policajca i medicinskog tehničara navodno izjavila da je i ona tada povređena i dokaze o zadobijenim povredama pokazati na sudu.

Heder Loklir

Profimedia

Heder Loklir, Foto: Profimedia

Komentari (1)

nedjo

01.09.2018 21:41

ova nesrećnica naše gore list?