Luis Spenser
Profimedia
Luis Spenser

Profimedia

Luis Spenser, Foto: Profimedia

Visoki momak s bradom u elegntnom odelu vodio je pod ruku mamu, a koliko se dopao svima, tvrdi činjenica da je proglašen najpoželjnijim neženjom na svetu.

Njegovo puno ime je Luis Frederik Džon Spenser, vikont od Altorpa, brat od Harija i Vilijama, a rođen je 14. marta 1994. godine i to u bolnici Sent Meri u Londonu, u kojoj je Kejt rodila troje dece.

Njegov otac je lord Čarls Spenser, brat pokojne princeze Dajane, a majka Viktorija Lokvud, bivša manekenka za koju je Ralf Loren jednom rekao da je najlepša devojka na svetu. Sad nam je jasno zbog čega Luis izgleda ovako!

Iako su sestre Kiti, Eliza i Amelija starije od njega, Luis će naslediti titulu lorda i porodično imanje Altorp od 5.300 hektara, jer po engleskom zakonu sve ide prvorođenom sinu. Njegova sestra Kiti nema ništa protiv. Naime, ona je jednom prilikom izjavila kako joj je drago da će imanje pripasti Luisu jer će tako ostati u porodici pod istim prezimenom.

Nakon što su mu se roditelji razveli, otac se još dva puta ženio te Luis ima mlađeg brata Edmunda (14) i sestru Laru (12), kojima je mama Čarlsova druga žena Karolina, te šestogodišnju sestru Šarlot Dajanu, čija mama Karen je još u braku s Čarlesom.

 

#louisspencer #goregous

A post shared by Laura Cannaday (@cannadaylaura) on Jun 2, 2018 at 5:10pm PDT

Luis je detinjstvao proveo u Južnoj Africi, gde je otac odveo porodicu, jer je želeo da decu zaštiti od medija koji su ih proganjali baš kao i njihovu tetku Dajanu.

Luis trenutno studira na Univerzitetu u Edinburgu i nije prisutan na društvenim mrežama. Luis trenutno nema devojku, što oduševljava pripadnice lepšeg pola. Trenutno nosi titulu vikonta, a kada nasledi oca, postaće lord.