Dejvid Bekam
E-Stock/I.Dobričić
Dejvid Bekam

E-Stock/I.Dobričić

Dejvid Bekam, Foto: E-Stock/I.Dobričić

Bekam i njegova porodica, kako je „Alo!“ prvi pisao, iskeširali su 7.000 evra po danu da bi se baškarili na Svetom Stefanu, u jednoj od najluksuznijih vila. Jedan od najpoželjnijih fudbalera na svetu ponašao se kao sav normalan svet, a ekipa „Alo!“ saznala je da su Dejvid i njegova supruga Viktorija oduševili Crnogorce svojim neposrednim ponašanjem.

Dejvid Bekam

E-Stock/I.Dobričić

Dejvid Bekam, Foto: E-Stock/I.Dobričić

Tačnije, slavni fudbaler je ceo u opekotinama! Za razliku od njega, Viktorija se tog dana nije sunčala jer je napolju bilo gotovo 40 stepeni.

Ipak, možda je mogla da posavetuje supruga kako da se zaštiti od sunca ili da ga kao prava žena namaže kremom za sunčanje, a tek onda pošalje u provod sa decom. Izvor blizak poznatom paru koji je svakodnevno u kontaktu sa njima za „Alo!“ kaže da su Bekamovi pristupačni i divni ljudi.

Viktorija se baškari u spa centru

Iako na raspolaganju ima predivne plaže i čisto more, Viktorija Bekam uživa da svakodnevno vreme provodi u spa centru koji se nalazi na Svetom Stefanu, a jedan je od najluksuznijih u Evropi.

- Zaista su divni. Nisu imali nikakve posebne uslove, niti su želeli da nas previše opterećuju nekim megalomanskim zahtevima. Smešteni su u vili 112, koja je sama po sebi dovoljno luksuzna, a enterijer im se veoma dopao. Viktorija, za razliku od Dejvida i dece, ređe izlazi na plažu, vreme uglavnom provodi u bašti, gde nešto crta i piše, dok Bekam, kao pravi adrenalinski zavisnik, stalno ide na vožnju skuterom. Iako postoje ljudi koji su zaduženi za njihovu bezbednost, Viktorija i Dejvid nemaju problem da se fotografišu sa ljudima koji im svakodnevno prilaze i uopšte ne glume face - kaže izvor i dodaje:

- Osim velikog broja morskih specijaliteta, Bekam je želeo da isproba i crnogorsku kuhinju, pa je tako bio oduševljen kada je probao njeguški pršut i domaći sir - otkriva ekskluzivno naš izvor.

Pročitajte još:

 

Komentari (4)

Filip

18.07.2018 12:23

'E'znaš kol'ko je vest (?) uzbudljiva: k'o krompir pire umesto kesten pirea u torti kojoj sam i ime zaboravio...

Srbim

18.07.2018 13:39

@Filip - Zamisli-7.000 e za dan u Cg. Stvarno ne znam koliko moras biti retardiran da poverujes i da iskesiram toliko para za CG

pepa prasac

18.07.2018 14:37

pitam se da li bi ih crnogorci toliko voleli i simpatisali i za 70 eura dnevnog iskesiranja..

Vuk

18.07.2018 16:16

Niti je u CG toliko vruce, niti apartman kosta 4000, sve lazete. I ja sam na Sv. Stefanu.