Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
Profimedia
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Profimedia

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Foto: Profimedia

Iako su u prilici da na bilo kom mestu u svetu izgrade vilu, nekadašnja teniserka i nemački fudbaler su odlučili da novu rezidenciju grade u Srbiji. Ani je tu ideju predložio otac Miroslav kome je prijatelj javio da se prodaje zemljište u blizini Noletove kuće.

Supružnicima se dopada lokacija, kao i ideja da imaju kuću u prirodi i daleko od gradske vreve kako bi mogli da uživaju na pravi način sa svojim sinom kad budu dolazili u Srbiju.

- Ana i Švajni ne planiraju da se sele u Srbiju, ali žele da imaju svoju oazu. Nedavno je Aninom ocu prijatelj javio da se u blizini Noletovog placa prodaje zemljište za 100.000 evra. Njemu se ta lokacija izuzetno dopala, pa je informacije preneo zetu i ćerku, koji su se oduševili. Bastijan obožava našu zemlju i voleo bi da izgradnja kuće počne što pre zbog toga bi u narednom periodu najpre trebali da kupe zemljište - kaže sagovornik.

Osim sume koju moraju da izdvoje za plac, teniserka i fudbaler moraće da iskeširaju još dosta novca za građevinske radove.

Ana Ivanović

Instagram/anaivanovic

Ana Ivanović, Foto: Instagram/anaivanovic

- Gradnju kuće svakako neće početi ove godine, a neće ih koštati manje od pola miliona evra. Biće to prava porodična oaza. Ana i Švajni će unajmiti najbolje arhitekte koji će njihovu zamisao sprovesi u delo. Njih dvoje planiraju veliku porodicu, tako da će ova vila biti njihov raj na zemlji. Postoji mogućnost da se od jednog dela placa naprave i tereni za golf jer Bastijan pored fudbala obožava taj sport - rekao je upućen izvor.

I meštani Rume čuli su da bi slavni par trebalo da zida kuću u njihovom komšiluku i to ih veoma raduje.

- Noleta i njegovu porodicu smo nekoliko puta videli kada su dolazili da obiđu radove, a sada se uveliko priča da će Ana i njen suprug izgraditi kuću. Baš se radujemo. Ona je divna i biće dobra komšinica. Ovo je prelep kraj i mnogi bogataši kupuju od meštana placeve i garde svoje vile. Što je najvažnije niko do njih ne uništava prirodu, već se trude da urede okolinu - kaže meštatin.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Profimedia

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Foto: Profimedia