Zorica Marković
Screenshoot Youtube
Zorica Marković

Screenshoot Youtube

Zorica Marković, Foto: Screenshoot Youtube

Zorica Marković otkrila jr o čemu se zapravo radi.

"Ma budalaštine bre ljudi, nemam pojma. Neka se dozovu pameti! Meni je stvarno smešno to što su rekli da sam ja njihov smrtni neprijatelj. Ja nikome to nisam u životu, a mnogi su me povredili i gazili. Prelazila sam preko toga i praštala", govori Zorica Marković.

Pevačica je istakla kako je uvek dobro želela Luni Đogani i da je stalno bila tu za svoju bivšu rijaliti cimerku. Takođe, Zorica dodaje da smatra da ima pravo da komentariše dešavanja iz života ćerke Anabele Atijas i Gagija Đoganija, s obzirom na to da se sve dešava javno.

"Mogu da razumem i da brani dete, ali dozvoli da i ja imam svoj stav! Ja znam da oni nisu toliko loši ljudi, desilo se šta se desilo. Mislim da treba da povuku ručnu, da se malo to slegne, ali teško. Nešto je bilo da se ja bavim njihovim životima, a ne mojim. Čemu da se pominju te neke babe, dede, dugovi, krađe neke, mislim glupost! Ja sam se samo na to nasmejala, ali stoji kod avokata, pa ćemo videti šta i kako. Vidim da su se smirili, ako ne budu, imam rešenje za sve. Mislim da to nije potrebno, ali dobro, njihovi problemi", rekla je Zorica.

Anabela Atijas

Screenshoot

Anabela Atijas, Foto: Screenshoot

Komentari (2)

Mima

01.07.2018 15:28

Idi baba pravi pekmez od kajsija,proci ce im sezona. Znas kakav je moja mama napravila! Ih!

RAZO BLAMAZO

01.07.2018 16:20

@Mima - Sad samo to Lunjara i majka mogu da rade.