Gagi Đogani
Alo!/Ana Paunković
Gagi Đogani

Alo!/Ana Paunković

Gagi Đogani, Foto: Alo!/Ana Paunković

Naime, nakon što je blogerka pala u očaj zbog saznanja da ju je dečko slagao, a zatim se udarala po glavi, poznati muzičar je za "Alo!" otkrio da je doneo odluku da više ne gleda "Zadrugu“.

- Nije mi dobro zbog dešavanja u "Zadruzi" i siguran sam da više neću pratiti rijaliti do finala. Znam da je Luna očajna i da joj je loše, ali bliži se kraj i to me teši - kaže Gagi za "Alo!" i tvrdi da mu prijatelji non-stop javljaju šta se dešava u rijalitiju.

- Stalno me zovu i pričaju mi šta Luna radi, iako ih molim da to ne rade. Ja sam se zarekao da neću više uključivati televizor dok je moja ćerka u rijalitiju. Jednostavno, nemam snage da gledam kako mi dete pati - zaključio je Đogani.

Luna, Sloba i Kija

printscreen

Luna, Sloba i Kija, Foto: printscreen

Podsećamo, nakon što se uverila da je Kristina Kockar govorila istinu kada je tvrdila da se ljubila sa svojim suprugom ispred "bele kuće", Luna je doživela nervni slom i svog dečka Slobu Radanovića optužila da je sa njom isključivo zbog vođenja ljubavi.

- Priznaj, hteo si samo da me je*eš! Nemoj da mi prilaziš više nikada u životu. Ispadam smešna - jecala je Đoganijeva.
Radanović je pokušao da se izvuče tvrdeći da se nije poljubio sa Kijom i da je supruzi izjavio ljubav kada je bio u svađi sa Lunom.

- To je bilo u periodu kada nismo bili dobri - tiho je govorio Sloba, ali Luna je bila neumoljiva.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

- Treba da te bude sramota da me pogledaš u oči. Kao krpu si me ponizio i bacio. Ceo svet me gleda kao debila i je*enu ljubavnicu. Slepo sam ti verovala, htela sam da budem sve kontra od Kije, jer si govorio da si bio nesrećan sa njom. Ne vidim koji je problem postojao u tvom braku. Očigledno ti je samo seks falio. Međutim, skinuće se i Kija gola, malo ćeš da je gledaš i poželećeš da je k*esneš. Možeš da zamišljaš da sam ja, pa onda je kreši kao da imaš mene - urlala je Luna.

Luna i Sloba su se nakon toga ponašali kao stranci, a blogerka je u jednom momentu ipak poželela da se približi Radanoviću. Ona mu je donela njegovu omiljenu picu, ali on nije želo ni da je pogleda.

 

Komentari (9)

Mika

10.06.2018 07:32

Po njihovom shvatanju supruznici ne smeju da se ljube.

sara

10.06.2018 08:24

gagi cuti.

Ljilja

10.06.2018 08:56

Ajde sedi dole Djogaj.

realno

10.06.2018 09:21

Uf,evo i meni sada nije dobro. Eeee Gagi sto mi te zao. Ne,necu pisati jer mi kao nije dobro-hehehehe.

dana

10.06.2018 09:44

Znam da je to rijaliti, ali Slobi nesta fali u glavi!

buba

10.06.2018 10:46

ovo glumatanje se placa mimo honorara.

Xxxx

10.06.2018 10:46

Gazmend i kada prica on suti!

Djordje

10.06.2018 11:38

Gagi ne prica mnogo. On dugo smislja sta ce da kaze. Prica malo - prica glupo. Posle dugo razmislja o tome sta je kazao. Posle nekoliko dana shvati da je kazao glupost.

Drago

11.06.2018 22:06

Obavestenje za Gagija. Niko ne zeli Lunu za snahu. Niko ne zeli da mu neka Luna rasturi brak.