Marijana i Nemeš
Screenshoot Youtube
Marijana i Nemeš

Screenshoot Youtube

Marijana i Nemeš, Foto: Screenshoot Youtube

Njih dvoje su imali seks pred kamerama već posle posle prve žurke u kući na Košutnjaku, a sve je to gledao njen suprug Ivan Čvrljak, dok je čuvao njegovu i Marijaninu ćerku koja je tada imala 2 godine.

Marijana je baš kao i Luna Đogani u "Zadruzi" često pravila ljubomorne scene Nemešu. Marijana i Nemeš su čas raskidali, pa se mirili. Njen suprug Ivan Čvrljak izjavljivao je tada u medijima da je Marijana bila žena njegovog života, ali da više ne želi da čuje za nju. 

Posle burne veze pred kamerama "Velikog brata", Marijana i Nemeš su nastavili romansu, što nije slučaj sa Slobom i Lunom. Posle nekoliko raskida, Marijana i Nemeš su se venčali u avgustu 2016. godine. Ona je davala izjave da je njen brak sa Ivanom Čvrljkom bio loš i da je to, između ostalog, razlog preljube. 

Ipak, ni brak sa Nemešom nije potrajao. Par se razveo već 2017. godine, a Nemeš ističe da sa bivšom nije u kontaktu.

Nemeš i Marijana

Facebook / NemeshOfficial

Nemeš i Marijana, Foto: Facebook / NemeshOfficial

"Nisam mogao da budem u gužvi. Srećom, uz psihologa, psihijatra i dosta pića sve se reši", rekao je on. Nemeš smatra da za kontaktom nema nikakve potrebe.

"Nema potrebe za time, ali nismo se rastali u zloj krvi", istakao je, pa nastavio: "Promeni se čovek, nije to tako retko. Negde usput očekivanja od života postala su nam skroz drugačija, a to je onda loša podloga za budućnost. E, bolje dobar razvod nego loš brak", zaključio je.

Inače, i danas ga čest opozivaju u rijalitije, iako on sve pozive odbija.

"Evo uspešno odbijam pozive za sve moguće rijalitije već sedam godina. To je sve otišlo do đavola, više ništa nije tabu, mislim da se samo čeka ubistvo u rijalitiju", rekao je, pa priznao da je njemu po izlasku paranoja bila ogroman problem.