Zadruga
Printscreen
Lepi Mića

Print screen/YT

Lepi Mića, Foto: Print screen/YT

Veliki šef je danas zvanično čestitao svim zadrugarima koji su dobili nagrade na "Zadrugovizijama". Nakon toga, usledilo je glasanje.

- Vreme je da svako od vas kaže mišljenje o tome ko je bio kakav na "Zadrugovizijama". Sada ćete glasati i birati pobednika - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Na samom početku došlo je do manjih varnica između Radosava Stefanovića Žutog i ovonedeljnog vođe Lepog Miće, međutim ova rasprava zadrugare nije omela, pa su tako stanari izneli svoja mišljenja, a prva je bila Luna Đogani.

- Za mene je za sve četiri Zadrugovizije najbolja bila Teodora. Ona je profesionalac. Najbolji mi je bio onaj prvi nastup - rekla je Luna.

Đoganijeva je dala glas svojoj bivšoj najboljoj rijaliti drugarici, a Teodora je takođe oduševila Saru Reljić, Anu Korać, Boru Santanu, Jovanu Tomić Matoru, Gordanu Džehverović, Sanju Stanković, Anđela Rankovića i Zoricu Marković koji su takođe glasali sa Džehverovićevu.

Pogledajte šta se još dešavalo.

 

 

Komentari (5)

???

14.06.2018 19:25

A zasto Veliki sef nije kaznio Lunu zato sto je tukla i grebala Slobodana ? Masnice na ledjima su mu vidljive. Zasto Veliki sef tolerise Lunin fizicki napad ??????????? ZASTO????????????????

Seki

15.06.2018 09:30

@??? - Zato sto je Anabela preuzela ulogu Velikog Sefa, a da on nije ni svestan da je smenjen.

Tijana

17.06.2018 11:47

@??? - Opet ti kumo? Dosadila si.

Ivan NS

14.06.2018 21:44

Bravo Teodora!

Seki

15.06.2018 09:31

@Ivan NS - Teodora je veca glumica nego pevacica.