Kija Kockar
Screenshoot
Kija Kockar

Screenshoot

Kija Kockar, Foto: Screenshoot

Posle ljute borbe za glavnu nagradu Kija Kockar osvojila je prvo mesto! Dvanaest takmičara našlo se u finalu popularnog rijalitija, a ovu sezonu definitvno je obeležio ljubavni trougao čiji su akteri bili Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar i Luna Đogani.

U trci za pobednika prve "Zadruge" našli su se: Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Sloba Radanović, Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Ana Korać, Milan Milošević, Miljana Kulić, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija i Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića.

Nakon preseka, najviše glasova publike imala je Kristina Kija Kockar. Ona je osvojila čak 55,14, dok se Luna našla na drugom mestu sa 21,6 procenata glasova publike.

Tok večeri:

U samom finalu "Zadruge" našle su se ljute rivalke, Kija Kockar i Luna Đogani. Tri sata posle ponoći zatvoreno je glasanje. Ubedljivih 55.14 procenata glasova osvojila je Kristina Kija Kockar i ona je pobednica "Zadruge". 21,6 procenata osvojila je Luna Đogani i ona je drugoplasirana. 

Kija Kockar

Screenshoot

Kija Kockar, Foto: Screenshoot

"Ne verujem, meni je ovo prosto neverovatno. Mnogo mi je drago jer ovo je glas naroda", rekla je Kija. Kockareva je osvojila 50.000 evra.

Kija i Sloba

Screenshoot

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

Kiji je među privma čestitala mama Dragica, a nije izostala ni čestitka njenog supruga Slobe Radanovića.

Kija Kockar

Screenshoot

Kija Kockar, Foto: Screenshoot

Rezultatima pretposlednjeg preseka, Teodora Džehverović je napustila rijaliti i zazuzela treće mesto. Pored toga, i ona je osvojila "škodu". Teodoru je sačekala majka Gordana koja je takođe učestovala u rijalitiju, kao i dečko Anđelo s kojim je započela vezu u rijalitiju.

"Ono što je Kija doživela, zaslužuje nagradu", rekla je Teodora kada je stigla u studio. Ona nije želela da komentriše previše ljubavni trougao. Smatra da su se svi ponašali po osećaju.

Teodora Džehverović

Screenshoot

Teodora Džehverović, Foto: Screenshoot

"Sve što je bilo, bilo je, ovo je jedna lekcija više za njih i za sve nas", zaključila je zadrugarka.

Finale Zadruge

Screenshoot

Finale Zadruge, Foto: Screenshoot

Posle devetog preseka "Zadrugu" je napustio Sloba Radanović. On je zauzeo četvrto mesto, osvojio automobil ali i pesmu. Pre nego što je izašao iz "Zadruge", Kija i Sloba su se držali za ruke.

Kija i Sloba

Screenshoot

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

Opšti šok je usledio kada je Ognjen otkrio da je Sloba imao najmanje glasova. Mnogi si verovali da će se ljubavni trougao boriti za glavnu nagradu.

"Mislim da je ovaj rijaliti jedna potpuno druga dimenzija, ja sam želeo sve da izbalansiram, nemam nikakav alibi za to što sam uradio. Bezveze je to što sam uradio, znam da sam uvek imao najbolju nameru", rekao je Sloba kada je stigao u studio. On je priznao da je svestan da je i Kiju, i Lunu povredio.

Sloba Radanović

Screenshoot

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot

"Prihvatam krivicu, ali eto ljudsko sam biće. Radio sam kako sam se osećao u tom trnutku. Nisam imao nikakvu lošu nameru", rekao je pevač.

Kija i Sloba

Screenshoot

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

Ognjen je saopštio da je vreme da još jedan zadrugar napusti rijaliti. Nakon osmog preseka, najmanje glasova je imala Miljana Kulić. Ona je osvojila peto mesto i automobil marke "škoda". 

"Bravo za mene što sam trudna izdržala do kraja!" rekla je Miljana i zahvalila se svima koji su glasali za nju. Ona veruje da ovo nije poslednji rijaliti u kom je učestvovala. Kulićeva je otkrila da je njen favorit Kristina Kija Kockar jer je svašta preživela.

Miljana Kulić

Screenshoot

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot

"Milion puta sam pomislila ko glumi od njih. Menjala sam mišljenja stalno, jer su se oni menjali na delima. Uvek sam želela da ih izdvojim kao ljude, ali bilo mi je teško. Trudila sam se da budem realna, zato mi je puno srce, pričala sam nešto što mislim", rekla je Miljana po dolasku u studio. 

"Mi smo branili instituciju braka, koji je svetinja. Uvek smo se držali toga. Kiju smo više branili", dodala je Nišlijka. Miljana je otkrila da za desetak dana ulazi u deveti mesec.

"Ja sam najveća pobednica jer ću roditi sina", rekla je ponosno bivša zadrugarka.

Miljana Kulić

Screenshoot

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot

Došlo je vreme za sedmi presek. Voditelj je otkrio da je najmanje glasova imala Sara. Ona je po izlasku iz rijalitija otkrila da se sa Vojketom retko svađala i da su sve rešavali pričom. Kako kaže volela bi da izbriše neke svađe koje su se desile sa Lepim Mićom.

Sara

Screenshoot

Sara, Foto: Screenshoot

"Danas smo prešli preko toga", otkrila je Sara.

Sara

Screenshoot

Sara, Foto: Screenshoot

Ognjen je najavio šesti presek. Nakon sabiranja glasova, najmanje glasova publike imala je Maca Diskrecija. Miljana Kulić se rasplakala kada je čula da bosanska starleta napušta rijaliti, te je potrčala da je zagrli.

Maca Diskrecija

Screenshoot

Maca Diskrecija, Foto: Screenshoot

"Iskreno, zadovoljna sam", rekla je Maca nakon što je stigla u studio i dodala da je bila "uključena" u rijalitiju koliko je ona želela.

"Slabo nekako su se dešavala izbacivanja, smarali su me isti ljudi. Tako je kako je, nema veze", dodala je Diskrecija. Maca se zaljubila u rijalitiju u Boru Santanu, a kada je on napustio "Zadrugu", plakala je za njim.

"To je bilo iskreno. Više se on meni dopadao, nego ja njemu, izgleda da je to sve bila njegova taktika", rekla je Maca kroz smeh.

Maca Diskrecija

Screenshoot

Maca Diskrecija, Foto: Screenshoot

Nakon petog preseka, Ognjen je saopštio da Vojke napušta "Zadrugu". Iako je bio stidljiv i ćutljiv, Vojke je stigao do samog finala.

"Ja sam šokiran bio već sinoć. Mislio sam da ću juče ispasti. Mislio sam da će Đekson ući među 12, ali eto čuda", rekao je bivši zadrugar.

Vojke

Screenshoot

Vojke, Foto: Screenshoot

Veliki šef je rešio da i u finalnoj večeri obraduje zadrugare. Naime, po dva člana porodice od svakog zadrugara su ušli u Belu kuću. Takmičari su doživeli šok kada su u rijalitiju videli svoje najmilije.

Finale Zadruge

Screenshoot

Finale Zadruge, Foto: Screenshoot

Pogledajte u galeriji kako su zadrugari reagovali kada su videli roditelje

Anđelo je, kako kaže, tokom rijalitija naučio da voli. Ranković je u "Zadruzi" započeo vezu sa Teodorom.

"Bilo mi je teško, mnogo teško! Onda kada sam naučio, ja sam to i rekao. Jednostavno, osetite da želite sve da pružite toj osobi. Samo od sebe dođe", rekao je Anđel nakon što je stigao u studio.

Anđelo Ranković

Screenshoot

Anđelo Ranković, Foto: Screenshoot

Tačno u ponoć napravljen je četvrti presek. Ognjen je zadrugarima saopštio da najmanje glasova ima Anđelo Ranković. Teodora se rasplakala kada je čula da njen dečko izlazi napolje, iako će i ona uskoro za njim.

Anđelo Ranković

Screenshoot

Anđelo Ranković, Foto: Screenshoot

Ognjen Amidžić je saopštio zadrugarima da je dobio rezultate trećeg preseka. Najmanje glasova publike imala je Ana Korać koja je treća izbačena u finalu rijalitija "Zadruga".

Ana Korać

Screenshoot

Ana Korać, Foto: Screenshoot

"Nadala sam se nekom mestu, ali 10. se nisam nadala, stvarno je čast", rekla je Ana nakon što je stigla u studio.

"Ja sam ušla da budem to što jesam, nisam se folirala. Ja sam takva i napolju. Ja sam druželjubiva osoba, ništa ne bih menjala kod sebe", rekla je Koraćeva i dodala da se nije svađala ni sa kim jer nije tako vaspitana. Kako kaže, Vojke ju je najviše iznenadio jer je stigao do samog finala.

"Meni je drago da ima nas, normalnih, koji smo bili ćutljivi, a stigli smo do 12 veličanstvenih", istakla je bivša zadrugarka.

Ana Korać

Screenshoot

Ana Korać, Foto: Screenshoot

Nakon svađe došlo je do drugog preseka. Najmanje glasova publike imao je Milan Milošević. On je drugi napustio rijaliti, a Miljana se rasplakala kada je čula rezultate. Nakon što se pridružio gostima u studiju Milan je rekao da se nije opterećivao plasmanom. Milan smatra da je Luna dobra, ali da na nju utiču mnogi ljudi, kao i da je nesigurna.

"Ona nema svoj izgrađen stav. Sloba je dobar čovek, dolazi iz dobre porodice. Kija je na svoj način zabavna, inteligentna, gde god da je baciš ona se bi se snašla", smatra novinar. On je otkrio da od svih takmičara najviše voli Anu Korać.

"Ona ne ume da se svađa! Savršena je! Ana Korać je primer deteta koje je odrastalo u zdravoj i finoj porodici, koja nema traume. Jedini koji moogu da utiču na nju su njeni reoditelji", otkrio je Milan.

Milan Milošević

Screenshoot

Milan Milošević, Foto: Screenshoot

Nakon što je Mića izbačen, u studiju su se sukobile Jovana Tomića Matora i Anabela Atijas. Matora je izjavila da je dobijala pretnje od Anabele, što je pevačica negirala.

"Meni niko ne može da preti, da kači tu neke slike sa pretnjama! Šta sam ja Luni uradila?"pitala je Jovana Anabelu.

Jovana Tomić Matora

Screenshoot

Jovana Tomić Matora, Foto: Screenshoot

"Nisam htela da ponizim devojku! Ona je na mom nastupu skakala kao ker! Dva puta u životu smo je sreli, dva puta je došla na moj nastup. Luna i Matora nikada nisu bile prijateljice, rekla je Atijasova, a onda je Jovana odlučla da progovori nepoznatim detaljima.

"Neka ti kaže Luna, da li smo se ona i ja poljubile na žurki kada kamera nije bila upaljena", rekla je Matora.

Anabela Atijas

Screenshoot

Anabela Atijas, Foto: Screenshoot

Mića se po izlasku iz "Zadruge" pridružio voditeljki i starim zadrugarima u studiju. Pevač je na samom početku otkrio da nije iznenađen što se našao u finalu.

"Jasno je kao dan da je ovo jedan od najzanimljivijih rijalitija gde je podeljena priča na nekoga ko je doživeo nastrašnije poniženje u braku i nekoga ko koristi preljubu da ispadne žrrtva. Narod bira ko će pobediti. Žalosno što je to tako, umesto da pobedi neko pametan i elokventan, a ne neko ko se je*avao i varao. Ja podržavam pravu ljubav, a Lunina i Slobina ljubav je ljubav na krivim nogama, to je nemoralno, tu nema priče. Ne može se ta ljubav opravdavati! Ali ja se ništa ne pitam, pita se narod" vikao je Mića i dodao da on brani brak kao instituciju.

"Razvedite se, pa se je*ite na javnim mestima!" urlao je Mića koji nije prestajao da psuje.

Lepi Mića

Screenshoot

Lepi Mića, Foto: Screenshoot

Ognjen se ponovo pridružio takmičarima, a ovaj put neko od 12 zadrugara napušta rijaliti. Napravljen je prvi presek, a najmanje glasova imao je Lepi Mića. On je večeras prvi zadrugar koji je izbačen iz rijalitija.

Lepi Mića

Screenshoot

Lepi Mića, Foto: Screenshoot

Već na samom početku Ognjen Amidžić se našalio kada je stigao u Belu kuću. On je zadrugarima rekao da je napravljen prvi presek, međutim reč je o šalu. Naime, Žuta (pas) večeras je prva napustila"Zadrugu".

Žuta

Screenshoot Instagram

Žuta, Foto: Screenshoot Instagram

Naime, reč je bila o pokaznoj vežbi, kako bi Ognjen zadrugarima dočarao kako će večeras izgledati izbacivanje.

Žuta

Screenshoot Instagram

Žuta, Foto: Screenshoot Instagram

Publika će svojim glasovima večeras odabrati pobednika koji će osvojiti 50.000 evra. 

Čak 63 takmičara je prošlo kroz rijaliti, a večeras su svi bivši zadrugari stigli u studio kako bi ispratili superfinale.

Ognjen Amidžić

Screenshoot

Ognjen Amidžić, Foto: Screenshoot

 

Komentari (29)

Lala

21.06.2018 03:32

Bljak, pljuc,fuj!!!

Dusan

21.06.2018 03:35

U ovoj zemlji se izgleda ceni lazni moral i lazi. Ja glasam za ljubav, iskrenost i dobrotu. Luna, ti si nasa pobednica.

Milan

21.06.2018 03:37

Luna ti si nasa kraljica, jedna i jedina. Videli smo koliko si dobra osoba, iskrena i dostojanstvena. Ova druga je glumila lazni moral, trazila sazaljenje i podrsku.

Joj

21.06.2018 09:01

@Milan - Razija imala nastup, SMEŠNO! Za njih glasao Vojni put u Zemunu i Marinkova bara! A RAZIJA PRETILA SVIMA! Znači naša deca treba da se pljuju a njeno NE!?!

mmmmmm

21.06.2018 03:55

E, pa Kija, dala sam ti i ja glas kao malu podrsku za sve pretrpljeno.Nastavi sama i ne filozofiraj vise o Slobodanu ni tamo nekom Andriji, snalazljiva si zena, elokventna, promuvurna.Uci na greskama koje si i sama pravila i u sledecem braku rodi zdravo dete i provodi vise vremena sa muzem.Srecno i zivela.

Nebojsa

21.06.2018 03:55

Mozete gospodo Djogani da kupite vozacku ali pobedu ne mozete . Ipak narod prepoznaje dobrotu i zato je prva pobednica Zadruge nasa kraljica Kristina To odlicno kazuju glasovi hvala svima koji ste bili uz Kiju

Nale

21.06.2018 03:56

BRAVO KIJA!

max

21.06.2018 04:02

Bravo Kija , sve je doslo na svoje. Narod zna najbolje Cestitam !

Poaro

21.06.2018 04:06

Nije ona ponizena to su se ponizavali oni koji su pokusavali da je sapletu.Pobedila je obrazovana,jaka,samostalna i uspesna zena zapamtite to.Muka mi vise od ovih naslova bas nas briga ko sa kim spava vec ko je i koliko kvalitetan covek nismo mi oni sa iq 80 to su ovi drugi.

Če

21.06.2018 04:14

Kristina,hvala ti što si u naše domove unela radost.Hvala što postojiš.Hvala tvojoj mami,baki,kui vanji,tvojim drugaricama,tvojim prijateljima,hvala i svima nama koji te ne poznajemo ali smo devet merseci uz tebe..Voleo bi da tvoja borba prestane i da se ne okrećeš.Kako god, VOLIMO te.Cele Bele vode u Žarkovu su bile uz tebe.

ugo

21.06.2018 04:32

BRAVO KRALJICE! ZASLUZENO! NAJBOLJA SI! SVI ZAJEDNO NE MOGU TI PRICI!

Dejan

21.06.2018 06:57

Hvala bogu jos jedna glupost je otisla u zaborav...zatupljivanje ljudi do besvesti...

blueberry

21.06.2018 07:16

Pa eto, nek se Kija zahvali u stvari Bobi, jer je zbog njegove prevare ona pobedila. A život je još dug i ko zna kakve će pobede i poraze doneti.....

gorgonzola

21.06.2018 13:21

@blueberry - Jer karma, a ova je prevarant i manipulatorka i takvima najpre doaka.

djenka

21.06.2018 07:30

Vec 6 meseci pricam da je Kija sjajan igrac i da ce pobediti a lupaju mi minuse, sto me bas zabole, ali pokazalo se da sam u pravu.

mank

21.06.2018 08:01

hahaha kako Anabela place po portalima kuku majko....

Ja bas

21.06.2018 08:21

Manipulatorka. Ovom narodu je stvarno ispran mozak...

biba

21.06.2018 08:49

mama je usmerila na zanimanje dobro placeno.

Miki

21.06.2018 09:44

Džabe Kristini što je pobedila,i da je dobila sve pare ovog sveta.Pare joj neće pomoći da nauči da voli,kao što nikad neće naučiti da se parama ljubav ne kupuje.Samoživa namazanuša,pokvarena,prefrigana,proračunata,koristoljubiva,sklona ucenama i najviše od svega alava na pare,odlazi u istoriju ,tamo gde joj je i mesto.Neka se svi koji su glasali,i koji su je podržavali, zapitaju,zašto je niko,ali baš niko,od Slobine bliže i dalje familije i svih drugara,a bilo ih je najviše tamo,ne podnosi

Lela

21.06.2018 14:48

@Miki - Slobina familija je pokazala koji je sljam. Nadica nista ruzno nije rekla ne zato sto nema sta nego sto je dama. A njegovi su dno dna ono je sramota. Kija je za njih vrh.

jadranka sw

21.06.2018 16:38

@Miki - Kao da su bitni neki tamo Slobini, nisu vredni Kije, ima nas, hiljade koji je mnogo volimo i postujemo, sto smo i pokazali !

Mika

21.06.2018 16:48

@Miki - Nisu smeli od Draginje Vraginje.

vesna

22.06.2018 07:45

@Miki - Miki, nasla krpa zakrpu!

Laki

21.06.2018 10:18

Zena oduvala ljubavnicu!!! Luna vecito druga...ocitito ju je ponosna majka Razija(Anabela) lepo vaspitala i savetovala u zivotu...kakva majka,takva cerka...

nina

21.06.2018 16:31

Pobedila je NAJBOLJA narod sve vidi i zna ! Bravooo K I J A !!