Zadruga svađa
printscreen
Milan Milošević

Screenshoot Youtube

Milan Milošević, Foto: Screenshoot Youtube

Novinar i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Milan Milošević bez dlake na jeziku otkrio je tajne rijalitija koje gledaoci nisu mogli da vide.

Naime, budući da je sa mnogima delio prostorije devet meseci, otkrio je ko je najaljkavija osoba. On tvrdi da je to Maca Diskrecija ali nije želeo mnogo da je kudi.

"Nekoliko puta sam rekao da je to bila Maca, samim tim što svoje stvari nije čuvala, pazila, nije prala svoju posteljinu. Teže je u takvoj situaciji brinuti o higijeni, o ličnoj ne. Kada nešto bude, oni su se vadili, nema gela, šampona te marke, ali uvek postoji sapun. On sve pere, sem obraza. Mnogo ljudi je bilo koji nisu brinuli o sebi", rekao je Milošević.

Maca Diskrecija

Screenshoot

Maca Diskrecija, Foto: Screenshoot

Milan je bio veoma inspirativan, pa nije mogla da odoli a da ga ne pita koja od ukućanki bi ponela epitet "najzgodnije zadrugarke", zbog čega je on uporedio i dve "rijaliti suparnice"Kristinu Kockar i Lunu Đogani.

"Najzgodnija je ubedljivo Sanja. Ona je imala najlepše telo. Ali ovako kompletno, sa ful šminkom je Teodora. Nema ona sad tu neke velike grudi, ima taj paketić. Ona dok sedi za stolom, imala je to nešto, imala je lepu kosu. Bilo je mnogo zgodnih devojaka. Kija je zgodnija, ali Luna ima visinu, ali to ništa ne znači kad Kija stane na štikle. Kija ima veću harizmu i na osnovu te harizme ona pleni na sceni", dodao je Milan.

Komentari (5)

gaga

31.08.2018 17:39

A drugi su kao prali posteljinu. I Luna.Milan je jedan jako antipatican lik

nedjo

31.08.2018 17:50

ovaj novinar?

Nele

31.08.2018 18:05

Kija ima harizmu? Eto sada i to znamo! Rekoh ja vec jednom VAS dvoje ste rodjeni jedno za drugo i idealan ste par: volite da lazete, da izmisljate, da izvrcete stvari u svoju korist, manpulatori, ne grize VAS savest dok lazi pricate u lice, rodjeni ste psihicki began za drugog, jedina steta sto ti para nemas, a Kiju ne voli kokuze! Ona voli te Vukove, Karice....s paricama. Steta!

Pape

31.08.2018 18:11

Milane ti si ljubomoran na Macu radi Bore,Macu ne zanima Boro budi spokojan, ona je u vezi sa bh nogometnim reprezantivcem,samo kriju bas radi tebe i tvoje zlobe.

štikle i harizma

31.08.2018 20:57

visina na štiklama je veštaćka visina. Harizma Kije? Koliko pozitivna, još više negativna - onaj neki negativni vajb uprkos smeškanju, nekako fejk deluje, po meni.