Aleksandra Subotić
E stock
Aleksandra Subotić i David Dragojević

Instagram

Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Instagram

Tokom vožnje, rijaliti igraču pukla je prednja leva guma, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom i nije uspeo da zakoči na vreme. On je, srećom, dobro prošao i malo se ugruvao, dok je ćerka Ljube Pantović zadobila potres mozga, podlive na vratu i grudima i iščašenje leve ruke.

David je odnah istrčao iz kola i pomogao Aleksandri da izađe jer je od šoka jedva uspela da stoji na nogama, pa se pridržavala za njega. Sela je na stub, savijala se od bolova i hladnom krpom ublažavala bol u čelu. Dragojević je za to vreme pozvao njenog lekara da zakaže pregled, da bi zatim zamolio prijatelja da dođe po njih i hitno ih odveze u jednu privatnu kliniku.

Aleksandri je konstatovan teži potres mozga, zbog čega joj je u narednom periodu preporučeno striktno mirovanje. Oni su nakon toga otišli u Kaluđericu po Aleksandrinu ćerku Magdalenu, koju je čuvao njen otac Karađorđe Subotić, i odveli je u Veternik, gde je danas krenula u vrtić.

- Ništa nije toliko strašno, ali za mene je bilo stravično! Znate kada iznenada udarite u nešto, ne nadajući se tome. U trenutku sam samo sklopila oči, a kad sam ih otvorila, osetila sam jak bol u predelu glave i grudi. Stisla sam Davidovu ruku i uzviknula da me odmah izvede iz auta. Bilo je nepodnošljivo! On je odlično prošao, inače, da ne nije odmah odveo kod doktora, onesvestila bih se nasred ulice. Sada je sve OK - kaže Aleksandra i dodaje da se priprema za drugu sezonu "Zadruge".

Aleksandra Subotić

Nenad Vujanović/Alo!

Aleksandra Subotić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Komentari (8)

Nesa

03.09.2018 09:10

A odakle im 'ladna krpa?

DR Gane

03.09.2018 09:28

@Nesa - Ma odakle njoj mozak ua ,, teži potres mozga ,, ??????

Pera Bandera

03.09.2018 09:26

Ona odavno ima potresen mozak pa je potrebno još ovakvih potresa- možda se slučajno namesti pa bude normalna.Najpre joj Čabarkapa izgužvao nove sisurde, a sad ovo...ima babe da glasaju kao lude!!! Konjoglavi umesto da kupi nove gume na auto, on joj kupuje silikone!

nnjh

03.09.2018 09:52

cabarkapino maslo xaxa

nada

03.09.2018 10:18

Ovoj glava smeta na ramenima pa izmislja senzacije !!!!!!!!!!!! Da vidimo povrede 6-og kada se ulazi u Zadrugu !?

zagor

03.09.2018 11:26

Bila joj glava njemu u krilu!!!Ona samo to zna!

markoni

03.09.2018 12:13

sedim u kaficu na mirijevu. svi se pitaju gde taj zid?!

slikar

03.09.2018 13:27

@markoni - pokazite mi lokaciju i za dz. cu naslikam mural. u dilemi sam mozak ili sise da se isticu vise?