Parovi
Screenshoot Youtube
Vuk Đuričić

Printscreen/TV Happy

Vuk Đuričić, Foto: Printscreen/TV Happy

Naime, Vuk je pred rijaliti počeo da se kocka, iako je izjavio da se rešio tog poroka.

"Iako je znao da je šesta sezona rijalitija "Parovi" pri kraju, Vuk je rešio da uđe u vilu jer mu je u ovom trenutku svaki dinar bitan. On je počeo opet da se kocka, a krenuo je tako što je ulagao male sume novca, onda sve veće. S obzirom na to da je godinama imao problema sa ovim porokom jer je bio navučen do koske, pre nekoliko meseci je za nepunih sat vremena izgubio dve prosečne plate. Imao je običaj da povede nekog druga u kockarnicu da bi mu pomogao da se iskontroliše i prestane da ulaže kada krene da gubi na aparatima, međutim, čim bi došlo do takve situacije, samo je nastavljao dalje", kaže obavešten izvor blizak Vuku i dodaje:

"Kako je i sam primetio da je ostao bez para, počeo je da uzima novac od zelenaša jer bliski prijatelj nisu želeli da mu pozajmljuju. Znali su da taj novac više neće videti. Prvo je uzimao po 500 evra koje izgubi vrlo brzo i onda pokuša da ih povrati pa pozjami još veću sumu.

Čim je video da u skorije vreme neće moći da vrati sve što je uzeo na kamatu, odmah je pobegao u rijaliti jer unutra ne može da se kocka i ima sigurnu nedeljnu zaradu. Neposredno pred ulazak, prijateljima je ispričao da zelenašima duguje više od 8.000 evra i da se nada da će u rijalitiju uspeti da zaradi dovoljno da vrati dug i kamatu. Pošto je pre više od pet godina na ovakav način dolazio da novca, sada je ostvario nove kontakte i dobro se raspitao kod koga može da dobije novac, ali čim je počeo da kasni sa vraćanjem, shvatio je da se upetljao u priču s opasnim momcima koji nemaju mnogo strpljenja kada je odlaganje vraćanja pozajmljenog u pitanju", završava izvor.

Vuk Parovi

print screen

Vuk Parovi, Foto: print screen

 

Komentari (3)

XXL

12.06.2018 21:36

Dok napišem komentar to je duplo.

srb

12.06.2018 23:09

pa,ko ga je.e,kao je istina!

Sasa

13.06.2018 18:51

Zna on da su Aleksandrini roditelji imucni.