Rijaliti programi
Printscreen
Izabela

Printscreen

Izabela, Foto: Printscreen

Učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" Izabela Aljoski ne krije da se u životu više puta bavila stvarima koje su je mogle koštati glave. 

Otkako je ušla u u vilu u Zemunu u javnosti su isplivale razne pikantarije iz njenog života, a kao bomba odjeknula je vest da je pojedinim ukućanima slala golišave fotografije neposredno pred ulazak u rijaliti. 

Kako izvor blizak Izabeli otkriva, atraktivna brineta umalo sebi nije oduzela život nakon što se nagutala tableta, jer ju je ostavio dečko s kojim je bila tri godine u vezi.

- Izabela je uvek bila drčna i išla glavom kroz zid, pa je zbog toga često upadala u neprijatne situacije koje nisu nimalo naivne. U mestu gde je odsrasla uvek se pričalo da je dete koje dolazi iz problematične porodice i o kome niko ne vodi računa, međutim, njena majka nikako nije mogla da je obuzda. Izabela je još kao tinejdžerka umela da se iskrade iz kuće i ne vrati se sve do zore. Nakon završetka srednje škole započela je vezu sa momkom u kog se brzo zaljubila, a on je bio dosta stariji od nje. Dobro su se slagali sve dok ona nije počela da sumnja da je vara, jer mu je pronašla sumnjiva dopisivanja sa jednom devojkom u telefonu kada je boravila kod njega - tvrdi izvor i nastavlja:

- Sutradan ga je napala i počela da urla iz sve snage, a on je pokušao da joj objasni da mu poruke konstanto šalje devojka koja ga je upoznala preko jednog drugara, ali da je on nikad ne bi prevario i da nema zbog čega da brine. Izabela mu nije poverovala i odmah je počela da plače i histeriše. Kako je i on neko ko ima kratak fitilj, žestoko su se posvađali i tom prilikom joj je rekao da hoće da raskinu. Tad je doživela nervni slom i izletela iz njegove kuće. Kad je došla u svoj stan, majka ju je odmahna vratima uplašeno pitala šta se desilo i da li ju je neko napao, a ona je besno otišla u sobu, rekla: " Ostavi me na miru" i tresnula vratima. Majka je bila zabrinuta, ali nije želela dodatno da je opterećuje, pa ju je ostavila samu u sobi dok se ne smiri. Kako dugo nije izlazila, otišla je da je obiđe, a kada je ušla u sobu, zatekla je ćerku u nesvesnom stanju, a ispod jastuka je pronašla jake tablete za smirenje, pa je pretpostavila da se nagutala lekova - rekao je izvor i dodao: 

- Kada su stigli u Hitnu, Izabeli je odmah ukazana stručna pomoć, a lekari su bili prinuđeni da joj ispiraju želudac da bi uklonili opasnu količinu leka iz njenog organizma. Na sreću, na kraju je sve ispalo kako treba, a ona se tek tada trgla i shvatila koliko je glupo reagovala.

Komentari (2)

Marinela

06.06.2018 01:42

Najgluplja devojka u vili "Parova"! Sve što je rekla, uradila je toliko stupidno i idiotski, da ne treba da se predstavlja kao Alijoski, već kao Debiloski... A mama joj i nije bolja, kada se dopisivala sa ćerkinim udvaračima. Grozne su!

Sanja

06.06.2018 08:22

Jeste primetili kako pojedine ukučanke imaju ružan odnos prema majkama:Dalila,Nina,Izabela?Verovatno ih i tuku.Kako se samo ponašala Ninina majka na svadbi,kao da je ova nju rodila,a ne obrnuto.A Dalilina ne sme više ni da zove.Kakvo je to vaspitanje?Zato i propadamo kao društvo.Nema autoriteta