Luna i  Anabela
promo
Luna i  Anabela

promo

Luna i Anabela, Foto: promo

Luna Đogani obeležila je prvu sezonu najgledanijeg rijalija na ovim prostorima "Zadruge", turbulentnom vezom sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Ona je tokom svog devetomesečnog boravka u Beloj kući puno puta pričala o nekadašnjoj najboljoj drugarici, ćerki Cece Ražnatović, Anastasiji Ražnatović.

Luna je više puta istakla koliko joj je teško zbog toga što više nema kontakt sa Anastasijom, koja joj je čak i kuma. One su se navodno posvađale zbog momka, sa kojim je Ražnatovićeva bila u vezi, Kostadina Terzića.

Na blogerkinom Instagram profilu još uvek postoje fotografije na kojima je izuzetno bliska sa Anastasijom, ali i sa Mašom Terzić, sa kojom se takođe više ne druži.

Ovi kadrovi nastali su na proslavi Luninog 18. rođendana, a kako je sve izgledalo pre više od četiri godine, pogledajte u nastavku teksta:

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

 

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Komentari (4)

Goran

16.08.2018 12:14

da i iz zahvalnosti sta joj je ceca uradila,,napravila je sr*nje i morala je otici i kuce,,,a potom je po splavovima ogovarala ANASTASIJU,,A ONDA U ZADRUZI ISMEJAVALA PORTRET I NAGOVARALA SLOBU DA POKAZE SREDJI PRST PREMA ISTOM,,,,ONA JE NEZAHVALNA I BEZOBRAZNA,,,A MAJKA DA CUTI...ISTAVILA JU JE SA 14 GODINA I ZIVELA JE VEC TADA SA MOMKOM,,DOK JE CECA NIJE UZELA...SRAMOTA.

Mikan

16.08.2018 12:42

Pazi koliki je nos imala.

Kiza

16.08.2018 13:39

Luna im otimala momke da bi dokazala sebi i njimaqugeu, da je bolja od njih. Kako radilo tako joj se vratilo.

mila

17.08.2018 10:55

@Kiza - Luna je samo kvarno pokusavala da otima, inace ko bi nju pogledao pored ovih leih devojaka...pa videsmo koliko se njih ogradilo od nje..pametnom dosta..