Kristina Kija Kockar
E stock
Dom Kije Kockar

Screenshoot Youtube

Dom Kije Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Kija je živela sama sa majkom, a pokojni otac Miloš Kockar je svoju ćerku često posećivao i obilazio.

- Kada je Kija porasla, do viđanje se malo proredilo. Na početku, kada sam nju rodila, on je bio pozitivna ličnost. On je iz njenog života bez ikakvih loših namera, što se kasnije iskomplikovalo. On je otišao iz njenog života kao jako dobar čovek. Malo se odaljio, i od mene i nje. Otišao je provodi po kafanama. Bio je čovek dobar za sve, a za nju eto nije. Ali ona to njemu nije zamerila, kasnije su se popravljali odnosi - rekla je Nadica. Ona je dodala da je DNK analizu nije tražila ona već njena ćerka Kristina kako bi mnogima u gradu "zapušila usta".

Dom Kije Kockar

Screenshoot Youtube

Dom Kije Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

- Ne želim DNK analizu, tu DNK analizu je Kija htela kada je imala 21 godinu zato što su kolale priče. On je u tom svom boemskom životu rekao i ono što ne treba. Nisam mu zamerila, ali mu je zamerila ona. Ona je to uradila zato što je tako želela da se zapuši usta drugima, mada je on te priče i počeo. Ne traba ništa da ja potpisujem, DNK je urađen i ne treba ja da se nešto pravdam i ne znam što da DNK ne bi bio legitiman - rekla je Nadica. 

Kijina majka je imala samo lepe reči o udovici Kijinog oca.

- To je jenda dama i nismo imali kontekta, jednom-dva puta. Nisam stigla da joj izjavim saučešće jer nismo mogli prići. Meni nije niko izjavio saučešće, to treba Kristini - rekla je ona. Kako kaže Kija je imala lepo detinjstvo.

- Kija je 2008. otišla na studije i nikada se nije vratila, podržala sam što su se preselili u Beograd da počnu novi život sa Slobom - rekla je Nadica u "Vikend Premijeri specija" i dodala da je gubitak oca doživela teško.

Kristina Kija Kockar

E stock

Kristina Kija Kockar, Foto: E stock

 

Komentari (1)

Istina

14.05.2018 19:36

Redakcijo u cemu je problem objaviti da je gdja Nada bila ljubavnica Kijinog pokojnog oca?