Zadruga
Printscreen
Miki i Nadežda

printscreen

Miki i Nadežda, Foto: printscreen

Kristina Kija Kockar i Milan Milošević su hteli da ubiju Macu Diskreciju posle uvreda koje im je uputila (Milana je pljuvala, a Kiji je psovala mrtvog oca).

Miki je prvo držao Kiju i sprečio je da se obračina sa Macom, a posle se i on uključio u svađu, nazivajući Kiju ku*vom.

Luna je imala još jedan u nizu nervnih slomova, pa je lomila invetar u spavaćoj sobi.

Posle svega, Miki se nije mnogo potresao. Iako je raskinuo veridbu sa Nadeždom, sinoć se ovaj par pomirio.

Njih dvoje su zatim imali žestok seks, dok je oko njih trajao pravi haos...

 

Komentari (5)

Baka

23.05.2018 12:39

Napred deco ljubav pobedjuje.

majka

23.05.2018 13:38

Nije Maca podvala Koji oca ne lazite branite Kiju već joj rekla da ne žali OCA i da igra i peva.Kija zlo svi je branite a ona najveci olos.

???

23.05.2018 20:03

@majka - Tacno je, da je samo dva dana nakon sahrane oca Kija ucestvovala u Zadrugoviziji 3 gde se takmicila u pevanju, a ona licno nije morala jer je imala dobar razlog. Inace , ucestvuje i na zurkama na kojima igra i peva . Sta reci na takvo ponasanje ?????? Toliko o njenoj zalosti i njenom bolu!!!!

lola

23.05.2018 13:42

b.o.l.e.s.n.i.k sutra ce opet da se udara kamenjem u glavu.

ISTINA

23.05.2018 16:06

@lola - Maca ni jednog trenutka nije psovala Kristini oca, već je rekla da ga nije žalila, već pevala na dan kada je umro i konstantno posle toga, što je istina. Ništa Maca nije slagala.Nisam njen fan,već govorim istinu.Onda je Mialn skočio,neurotičarka Kristina da sesvadjju .Obezbedjenje jsprečilo skandal. Macu odveli da je zaštite u izolaciju.Nešto kasnije došla je Kristina provalila vrata izolacije ji uletla da je bije, Obezbdjenje reagovalao.kristina po običaju izvrće stvari u svoju korist.