Jovavana Jeremić
Foto: Alo!/Nenad Vujanović
Jovavana Jeremić

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Jovavana Jeremić, Foto: Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Jovana Jeremić, sada Milošević, prepoznatljivo je televizijsko lice "Hepija".

Ova harizmatična plavuša je u sedmom mesecu trudnoće i, kako, kaže radiće do kraja juna, a onda se povlači na neko vreme da bi se posvetila odgajanju ćerke Lee.

Obeležili ste nekoliko sezona rijalitija "Parovi". Po povratku sa porodiljskog, da li biste voleli da se zadržiš u tom TV formatu ili ipak nešto drugo da radite?

- Kod mene neće biti duga pauza. Ona će trajati do onog momenta dok beba bude mogla da funkcioniše dva, tri sata bez mene u toku dana. Biće pauza verovatno do kraja godine i to je sasvim OK. “Parovi” su obeležili tri poslednje godine mog rada. Po povratku sebe vidim u informativnim emisijama, gde sam i počela svoju karijeru. Možda me vidite i u Jutarnjem programu, ali i u autorskoj emisiji, koja će biti u skladu s mojim obrazovanjem.

Zašto ste se odlučili da ćerki date ime Lea?

- Mislila sam da će da bude dečak jer je doktor na prvom pregledu rekao da nosim sina. I on je trebalo da se zove Lav. Međutim, odlazim posle dabl-testa na kontrolu i tada su mi saopštili da ipak nosim devojčicu. Sada sam srećnija što je devojčica jer mislim da ću kroz nju više sazreti nego kroz dečaka. Čini mi se, da sam rodila dečaka da bih bila još okrutnija. Meni treba nešto da me omekša. Da ipak dođu one moje crte nežnosti i milosti koje imam u sebi do izražaja. A, ime sam dala zato što će se roditi u sazvežđu Lava. Želim da mi ćerka bude lavica kroz život.

Jovana Jeremić venčanje

Alo!/Masanori Josida

Jovana Jeremić venčanje, Foto: Alo!/Masanori Josida

Da li ste zahtevna trudnica?

- Ja uopšte nisam zahtevna trudnica. Vrlo sam jednostavna žena. Ono čega sam se najviše bojala jeste da se ne ugojim puno u trudnoći i na svu sreću nisam. Sedmi sam mesec i samo sam četiri kilograma dobila. Te mitove da trudnica mora da ima 30 kilograma više, čak i 12 je mnogo, a po dijeti kojom se ja hranim žena dobija svega sedam kilograma. Najbitnije mi je bilo da se ne ugojim previše u trudnoći.

I šta ćete im onda poručiti po odlasku?

- Da zauzmu celu televiziju kada mene više nema. Ostavlja im emisije da iskoriste vreme dok mene nema, da pokušaju da postanu zvezde, pošto neke od njih su godinama na televiziji, non-stop se slikaju i nikada neće biti zvezde. I da pokušaju da iskoriste to vreme da postanu zvezde, jer mama se brzo vraća.

Ostavićete odlaskom na porodiljskom upražnjeno mesto, šta kažu koleginice?

- U januaru sam imala pauzu od deset dana i ne možete da shvatite koliko su pojedine bile srećne što sam se ja povukla. Pustila sam ih da se izuju pre vremena. Ko se izuje pre vremena onda čitav život trči bosi po trnju. I onda se čude zašto u životu prolaze tako loše. Nikog ne diram prva, ali ko mene dirne u životu, slobodno smem da kažem da sam beskrupolozna. Moj rad je čist, pedantan uspela sam u medijima i isključivo svojim radom.

Komentari (2)

Vanjička

09.06.2018 22:27

Šta reći,a ne zaplakati?

ivan

10.06.2018 00:06

Kako će njezina mezimica Dalila bez nje.Dalilu je štitila dok je ostale omalovažavala. Ništa pozitivno o njoj.