Ljuba Pantović
Privatna arhiva
Ljuba Pantović

Privatna arhiva

Ljuba Pantović, Foto: Privatna arhiva

Naime, kako za „Alo!“ otkrivaju Ljuba Pantović, bodi-fitnes instruktorka, i njena ćerka Aleksandra Subotić, čelnici produkcije ružičaste televizije ponudili su im honorare od kojih zastaje dah i gotovo da su uverene da će se pojaviti u narednoj sezoni ovog rijalitija.
Međutim, Aleksandra Subotić je sigurna da u rijalitiju neće imati kontakt sa svojom majkom, jer nikada neće preći preko optužbi koje je Ljuba iznosila na njen račun.

- David i ja smo dobili tri puta veću ponudu za ulazak u „Zadrugu“ od one koju smo imali kada smo bili u „Parovima“. Oduševljeni samo i najverovatnije da ćemo biti deo „Zadruge“. Ako i moja majka Ljuba uđe u rijaliti, reč joj neću reći, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila. Bila je u Srbiji tri puta ove godine, a nijednom nije došla da vidi moju ćerku Magdalenu, iako u medijima priča da je brižna baka. Mog dečka je zvala pedofilom i balerinom, a to su stvari preko kojih ne može da se pređe - kaže Aleksandra i otkriva da joj je cilj ulaska u „Zadrugu“ samopromocija.

Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić

Instagram/sandrasuboticss

Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić, Foto: Instagram/sandrasuboticss

- Sigurno neću ulaziti u „Zadrugu“ da budem neprimetna. Ulazim isključivo da bih bila primećena i to neću da krijem. Posle tog rijalitija sam sigurna da ću napredovati i da ću konačno postati pevačica, što mi je godinama san. Vidim kako je Kija prošla, pa što ne bih mogla i ja - kaže Aleksandra i otkriva da se nada da njen bivši dečko Aleksandar Čabarkapa neće ući u „Zadrugu“, jer je imala nemili susret sa njim nakon što je izašao iz zatvora.

Šta to beše sapunica iz Kaluđerice

Ljuba Pantović je bila u rijalitiju „Farma 4“ 2013. godi. Tada je, navodno, bila u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, starim suparnikom svog bivšeg supruga Karađorđa Subotića. Dok je bila u „Farmi“, njena ćerka Aleksandra zatrudnela je upravo s njim, njenim dečkom Čabarkapom. I eto belaja… Ali, po izlasku iz „Farme“, Ljuba je tvrdila da nikada nije bila sa Čabarkapom u vezi i prihvatila je unukicu Magdalenu. Ali, javnost se šokirala kada se umešao i Karađorđev rođeni brat Srboljub, rekavši da je Aleksandra kao maloletna devojčica orgijala sa žestokim momcima. Aleksandra je prekinula kontakt sa stricom, ali su ušli u „Parove“ i tamo su se pomirili. U međuvremenu, Ljuba Pantović je optužila ćerku da je dok je boravila u „Parovima“, ostavila svoju ćerku kod Karađorđa Subotića, kod koga nisu uslovi dobri za dete jer ima veze sa podzemljem. Baka Ljuba je tražila da socijalni radnici posete Karađorđa, a Aleksandra je to shvatila kao njen pokušaj da joj oduzme bebu. Aleksandra ne govori s ocem svog deteta, sa svojom majkom, a Ljuba ne razgovara ni sa kim od gorepomenutih.

- Išla sam sa Magdalenom u prodavnicu u Kaluđerici i odjednom sam ugledala Čabarkapu kako trči iz vulkanizerske radnje i ide ka meni i našem detetu. Vikao mi je: „Ku*vo, d*oljo!“ Pa, kakav je to otac kada me pred rođenom ćerkom naziva pogrdnim imenima? Ne verujem da ulazi u „Zadrugu“ jer mu se bliže suđenja, a ima i četvoro dece koje dugo nije video - zaključila je Aleksandra.
Međutim, njena majka Ljuba tvrdi da je ne bi čudilo da Čabarkapa uđe u „Zadrugu“, ali da se ne uzbuđuje zbog toga jer je i ona dobila neverovatan honorar za učešće u drugoj sezoni ovog rijalitija.

- Postoji velika mogućnost da uđem u „Zadrugu 2“ jer sa TV „Pink“ imam odličnu saradnju. Inače, trebalo je da uđem i u prvu sezonu, ali mi je iskrslo nešto vrlo bitno, pa na veliku žalost nisam bila deo „Zadruge“ , iako su mi čelnici televizije ispunili sve zahteve. Međutim, sada sam sve poslove završila, a „Pink“ mi nudi odlične uslove. Mogu slobodno da kažem da je mnogima moj honorar misaona imenica i životna želja! Dakle, gledamo se u skorije vreme. Tako je to kod mene, tražim puno i dajem puno. Solo sam igrač i slobodno mogu da uđu i moja ćerka, i njen sadašnji dečko, i njen bivši, koje ne želim ni da komentarišem. Nema više reklame preko mojih leđa. Predstavljam sebe i niko drugi me ne interesuje - uverava nas Ljuba i zaključuje da će svakome ko je napadne u rijalitiju uzvratiti istom merom.

- TV „Pink“ uvek ispoštuje sve tačke ugovora i zahvalna sam im što su mi kada sam bila u „Farmi“ dopustili da promovišem svoj program za savršen izgled. Uvek sam spremna na sve, pa i za ovaj rijaliti. Svašta sam preživela u životu i može da me iznenadi samo ljudska dobrota. Sve loše za mene je, nažalost, kao „dobar dan“. Poštujem sebe i naplatiću svakome ko pomisli da mi učini zlo, a način isplate je samo moj izbor. Biće zanimljivo - kaže Ljuba.

Aleksandar Čabarkapa

Vladimir Marković

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Vladimir Marković

Osim Aleksandre i Ljube, kako za magazin VIP otkriva izvor blizak produkciji TV „Pink“, u narednu sezonu „Zadruge“ trebalo bi da uđe i Aleksandar Čabarkapa, sa kojim Subotićeva ima ćerku i čovek za koga se spekulisalo da je bio u vezi i sa Ljubom.
- Produkcija je razgovarala s Aleksandrom, i još se čeka njegov odgovor. Velika je mogućnost da i on uđe u rijaliti, jer je i u toku boravka u zatvoru najavljivao da će čim izađe postati njegov učesnik - kaže izvor blizak produkciji.

Do zaključenja ovog broja nismo uspeli da kontaktiramo s Aleksandrem, a njegov advokat Vojislav Babić je za magazin VIP rekao da nema broj svog klijenta i da će nam se javiti kada ga nabavi, što nije učinio.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (7)

Ujka Zitko PFK

10.07.2018 10:45

Za ovakve astronaute se kod mene u Stajkovce otvara sahta.

ivana

10.07.2018 11:01

Eeee ako udje svi troje ima da bude ludo,a ako im se pridruži Gastozza sa Lunom i Nadom tek tada će izbiti ludnica i opšti rat između njihovih fanova a ako pored uđu i Sloba i Kija onda.....lele le ljudi neće spavati 24 sata,Pink mora da uvedu sigurno još par telefona jer tada nastaje CIRKUS!!!!!

Šmuci

10.07.2018 11:28

Ne čitam tekst, samo naslov i moram da prokomentarišem. Subotića gang i Kuljića gang, o čijim učešćima se takođe priča - SU SJAJNA PREPORUKA DA SE ZADRUGA 2 UOPŠTE NE GLEDA. Zadrugu 1 su totalno ugušili gang Radanović-Kockar - do bljutavosti. Ovo sada je korak dalje i bilo bi previše. Kad okupe ekipu tipa Miki, Žuta, Nadežda, Đekson, Zorana, Filip, Andrijana, Vojke, Sara, Janjuš i njima sličnih, da se možemo od srca smjati i zabavljati rasterećeno - vratićemo se gledanju tog rijalitija. Hvala.

Lana

10.07.2018 13:37

@Šmuci - Sad mi sinula fenomenalna ideja: da naprave dva rijalitija. U jednom da budu igrači tipa: Subotići sa pripercima ( tatko, stric, Čabra...), Kuljići sa pripercima ( ubrajam i Marinkovića), Lepi Mića, Savka Karan, Zorica Marković, Jelena i Kristijan Golubović, Maja Nikolić, Milić Vukašinović, Vesna Rivas, Zmaj od Šipova, Matora....i slične vedete, pa ko preživi-pričaće. Lepi Mića sve Subotiće da uvede u red i nauči pameti. A drugi rijaliti - ovaj tvoj, od prilike plus Željko Stojanović obavezno.

Mila

10.07.2018 13:50

@Šmuci - Slazem se, samo bez Mikija...previse je bilo odvratno gledati Djogance svakodnevno, a tek ove Kaludjere, ni slucajno...ako je vest tacna, zadruga 2 je za mene zavrsena i pre nego sto je pocela...dosta mi je vise problematicnih porodica..

kimi

10.07.2018 14:00

@Šmuci - a šta si ti vidio buraz i šta te toliko impresioniralo??nema rijalitija koji nisam gledao ali sam realan kad kažem da ja nisam vidio ništa pored zdravi očiju....ako neko misli da je Mića neiscrpna inspiracija ti gledaj buraz ja neću...Pink nemam ali na strimu su vječito kreveti ili mapa grada...konkurenti rade od jutra a ovi spavaju a navečer se svađaju.... misliš da je zadruga rijaliti za narod???dok sakupljaju lica iz parova ništa od svetskog..to su floskule buraz-floskule ..

Ajde narode odvajajte za ovakve

10.07.2018 12:32

Ko još kaže da sramotu treba sakriti,eto kako se lepo unovči,još postaneš *zvezda* šalju poklone ovakvima i glasaju a bolesni koji mole pomoć da prežive,dobiju samo sažaljenje,dok ovakvima šalju pare i renoviraju kuće i stanove.Tuga