Mina Vrbaški
Printscreen Youtube
Mina Vrbaški

Printscreen Youtube

Mina Vrbaški, Foto: Printscreen Youtube

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson gostujući u emisiji "Narod pita" otkrili su sočne detalje o Luni i njenoj mami Anabeli!

Naime, kako su se uključivali gledaoci imali su razna pitanja, a većina se ticala čuvenog ljubavnog trougla, Kije, Slobe i Lune.

Jedan od gledalaca pitao je Minu da li je ona ušla kako bi ponizila Kristinu Kiju Kockar, a ona je odgovorom zaprepastila sve:

"Ja nisam imala nikakve veze sa tim, nisam ušla po instrukcijama", rekla je Mina aludirajući na to da su neki imali instrukcije da uništavaju Kiju a da veličaju Lunu.

Anabela i Luna

Screenshoot Instagram

Anabela i Luna, Foto: Screenshoot Instagram

Nakon ovoga bivšoj zadrugarki je postavljeno da bira između Kije i Lune, a kako ne bi zažalila zbog svoje odluke, rekla je:

"Našla bih se na sredini!"

 

Komentari (11)

m

14.08.2018 16:06

Mina sve si priznala u Zadruzi. Instrukcije od Anabele i Gavrica bile su obavezno kada su nova lica ulazila. Unistiti KIJU, bio je zadatak svakog novog ucesnika. Sramota sto je sve ta malena Kija morala proziveti sama i bez icije zastite. Zato ne volimo Slobu, Minu, Lunjaru, Anabelu, Colaka, Filipa, Mikija, jedno vreme i Matoru i Sanju... Kao HIJENE obrusili ste se na ta mala ledja, da bi se na kraju pokazalo da je jedino Kija govorila ISTINU! Sramota sve novinare sto i dalje vrse HAJKU na Kiju

tara

14.08.2018 16:19

@m - a jadna kija jel joj falila dlaka sa glave na farmi ajde još malo je sažaljevati počinjao zadruga2 pa će brzo svi otići u zaborav jedino ako opet ista lica ne uđu

m

14.08.2018 17:02

@m - Za razliku od Kije , Lunjara je imala svu podrsku produkcije, Anabelinih prodanih pulenova( jadnika prodanih dusa ove zemlje) i sto je najcrnje njenog supruga Slobe, tkz. BALVANA. Malena lavica se izborila sa olosima i pobedila. Narod je stao uz nju, pa je zato opet mrzite jer joj niste do kolena. Ne moze olos protiv pameti, i skole!Sve vas je pokosila jer je pametna, nije kupovala lazne diplome, vozacke i ne uziva drogu!

???

14.08.2018 22:35

@m - Ne brabonjaj , "m" ! Manipulatorka je imala podrsku" tate " preko placenika - pretorijanaca u rijalitiju , pa preko naslova o njoj , njenoj majci , momku, kumi ....forsirano od strane novinarcica , kvazi novinarcica .... Bez njihove pomoci , ona bi i dalje bila nebitan lik , NIKO !

nada

14.08.2018 16:21

Ova Anabela je uzela sebi previse za pravo da podkupljuje ucesnike jeftinim ponudama kao onim ; ucinicu te slavnim, ili snimicemo duet,reci cu koju rec za tebe kod vaznih ljudi ............. samo da bi njena Lunjara osvojila prvo mesto !!!!!!!!!!!!! I na kraju ostade ona ljubavnica, rasturacica brakova i neko koga je Sloba koristio samo za seksi i sutnuo kao pocepanu krpu !!!!!!!!!!!! Ni butik ni putovanja ni perika joj nece izbrisati dozivotni nadimak " rasturacica brakova " i " ljubavnica"

Ciro

15.08.2018 10:15

@nada - Anabela sve znala i omogucavala Luni, kao da je ona bila Veliki Shef.

lola

15.08.2018 09:37

Anabela dosta je tvoje prostitucije Omatorila si.Sad si ukljucila i Lunu ZALOSNO. .

Ciro

15.08.2018 10:12

Anabeli omoguceno da utice na plasman u Zadrugovizijama i na plasman za osvajanje bunde koja je narucena po meri za Lunu, jer je namesten plasman.

sale

15.08.2018 10:25

Anabela ucestvovala u odredjivanju plasmana. Luna trebala da zauzme ispod 10. mesta. Namesteno da uzme 2. mesto.

šone

15.08.2018 11:40

Dal je moguće

Duška

17.08.2018 07:03

@šone - Moram da registrujem sledeće; čitam sms poruke tokom lajva,komentaej po portalima i ne mogu da dođem k sebi kad vidim koliko su Kristinini fanovi puni zlobe, mržnje, primitivni, maliciozni, nekulturni i prosti. Takav prostakluk i primitivizam se dugo nije video . Ona glumata,folira, se, manipulišei izigrava žrtvu ucveljene žene, to je jasno svakom normalnom čoveku, ali je neverovatna količina primitivizma koji ona podstiče takvim ponašanjem. Narode, da li ste normalni?