Ivan Marinković
Printscreen
Ivan Marinković

Printscreen

Ivan Marinković, Foto: Printscreen

"Nisam došao zato što me je do sinoć "vozala", dođi - nemoj doći i tako u krug... Pa onda mi kaže dođi u ponedeljak kad dolaze svi prijatelji i tako... Jutros mi šalje, e ipak možeš da dođeš, pa nisam ja na uzicu. U svakom slučaju otići ću danas ili neki drugi dan. Više mi je muka od njenih svakodnevnih promena i izjava za medije, u kojim ne kaže ništa lepo za mene, a ovamo sa mnom sve ok", rekao je Marinković i dodao:

"Više ni ne znam da li sam poželjan ili ne. Nije isto doći u bolnicu i otići u kuću. Da poljubim vrata stvarno mi ne treba, mora da se bude načisto."

Ivan je zatim tvrdio da bi želeo normalan odnos sa porodicom Kulić, ali da mu to baš ne polazi za rukom.

"Najviše bih voleo jedan normalan i realan odnos, kako ja zamišljam, za obostranu korist i zadovoljstvo. Očigledno da za sada to baš i ne funkcioniše, jer ona čas jedno čas drugo", zaključio je Marinković.

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Komentari (4)

nada

01.08.2018 19:09

Miljana je svesna da Ivan nece biti dobar otac kao i Leni tako da ga voza a i nevoli ga !!!!!!! On ako nesto vise zeli za svoga sina moze potraziti pravdu na sudu ali tesko ce proci. Ona mora voditi racuna o svom ponasanju da ne izgubi dete !!!!!!!!!!!!!!

Beograd

01.08.2018 19:12

Ivane beži od te familije što dalje,nije ti Tržanova došla glave ali ovi poremećeni slučaJEVI SIGURNO HOĆE, bićeš ti kod njih i bijen i je...n pamet u glavu,i gde si baš nju od tolikih radodajki kresno,zapečatio si svoj život do kraja,sad i one normalne što su te htele bežaće od tebe

VeronikaStar

01.08.2018 19:24

Siroto dete! Ovde nadlezni organi, ako ih ima treba da se umesaju. Kakav god da je on, ona nema prava da mu zabrani da vidja dete, ako je zaista njegovo! Ali sudeci po tome ko je Miljana, zaista mi je zao deteta.

Griffin

01.08.2018 19:25

Decko zeli odnos sa Kulickom.Sta jos dodati? Sve receno.Pre bi ziveo sa porodicom jazavaca (besnih) u rupi nego sa Kulickom junior i Kulicima.