Sloba i Kija
Instagram
Sloba i Kija

Instagram

Sloba i Kija, Foto: Instagram

Kija i Sloba pre nekoliko nedelja zaintrigirali su javnost objavom da će zajedno nastupiti. Naravno, Kija u pratnju sastava "Ministarke", dok Sloba ka i u ljubavnom životu - solo.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Naime, sutra je veliki dan za njih jer u jednom inostranom klubu nastupaju zajedničkim snagama.

Iako je bilo reči o tome da će se nastup otkazati i da međusobno ni jedno ni drugo nisu znali da su "bukirani" zajedno, Radanović i Kockareva su se pomirili sa činjenicom da zajednički nastup mora da se održi.

Da li će upravo tada doći do pomirenja između ova dva bivša supružnika ili će Luna biti nova izabranica - ostaje da vidimo.

Kija i Sloba

Printscreen

Kija i Sloba, Foto: Printscreen

 

Komentari (8)

sve je jasno

28.09.2018 19:17

svima je bila pred oćima istina sve vreme? (šifra McGregor, kijin ulazak kad je varanje već dobro "selo", kijina izjava:znam šta treba da radim na veće ulaska mužu, Andrija,filip, varanje,praštanje,pomirenje.... i sada je: razveli su se, vređali, ćak i roditelje, tukli, ucenjivali......da bi mrtvohladno - IMALI ZAJEDNIĆKOG MENADŽERA?! Ko je ovde lud?Molim paparazzo - slikaj gde on spava?

Lela

29.09.2018 12:06

@sve je jasno - Ja bih volela da ste u pravu svi koji mislite da je ovo igra...ako je tako, onda svaka cast kako su odigrali, mene nisu ugrozili i zasluzili su nagradu...bojim se da je ipak obrnuto, da ce se Slobica vratiti Ljuljeti...meni je to providna igra...

??????

30.09.2018 06:39

@sve je jasno - "Lela" u jednom od komentara pise , sta je uradio menadzer i da su Sloba i Kuja emotivno zavrsili , te da ce on otici u rijaliti kod Ljulje. Odkud sve to Lela znas , jedino ako nisi Kuja , njena mama ili njena kuma. Presmesno je da od tolikih menadzera oni imaju istog. Sve je jasno kao dan. Jedino , "ovce" mogu da se i dalje sisaju.

Tanja

28.09.2018 19:18

Luna iskrenost ljubav...ljubav pobjeduje..ili mozda ne..nazalost

Wlad

28.09.2018 19:40

Ma totalno nebitna stvar,treba da se prezivi ovo tesko vreme, koga bre zanima dvoje propaliteta,toliko bitnijih stvari za praćenje, manite nas ovih gluposti.. Hvala...

Tanja

28.09.2018 20:48

Uhvatimo jos pet minuta slave...pa kakva god da je

??????

28.09.2018 21:18

Jel ' mislite da se mi zakopcavamo na ledjima? Sve je to deo njihovog scenaria . Svingeri misle da se steklo vreme da se pomire.

lela

29.09.2018 12:04

@?????? - Ma kakvi dogovori, pregovori i svingeri pobogu? Menadzer procenio da ce tako napuniti klub, on dzepove i eto saradnje.Oni su emotivno zavrsili, a posle nekog vremena Slobica ce u zadrugu kod Ljulje.Nije on za bolje od nje...