Luna Đogani
E stock
Luna Đogani

E stock

Luna Đogani, Foto: E stock

Na iznenađenje mnogih Luna Đogani ulazi u Zadrugu 2 kako bi sebe pokazala u novom svetlu. Mlada blogerka kaže da su Anabela i Gagi burno reagovali kada su čuli da će se opet takmičiti u rijalitiju i otkriva šta sebi neće dozvoliti. Redovno posećuje psihijatra kako bi bila što stabilnija u Beloj kući i kaže da je zbog Zadruge 1 na jakim antidepresivima!

Koji je glavni razlog tvog ulaska u Zadrugu 2, jesu li pare?

"Osećam da nisam dovršila neku svoju priču, da se nisam pokazala u pravom svetlu. Imam mnogo toga da pokažem, a Bog mi je pružio životnu priliku da ispravim neke svoje greške! Novac nema nikakve veze sa tim, jer sam se i profesionalno ostvarila kada sam otvorila svoj butik."

Koliko si razmišljala o tome da li treba ponovo da uđeš?

"Dugo, baš dugo. Noćima nisam spavala. O svemu sam razmišljala, zašto treba da uđem, sa druge strane, zašto ne bi trebalo. Ja se još nisam oporavila ni od prve Zadruge. Međutim, kliknulo mi je jednog dana da treba ipak da uđem, ja pratim znakove i verujem u znakove i dobila sam znak da ipak učestvujem i pokažem sebe onakvu kakva jesam! Osećam da nije gotovo."

Šta su ti rekli Gagi i Anabela kada si im saopštila da ulaziš u rijaliti?

"Mnogo sam se plašila da im kažem. Bili su protiv. Rekli su mi da nisam normalna, pitali su me odakle mi snage kad se još oporavljam od prve sezone. Gagi je bio više za to da uđem, ali mama nikako. Objasnila sam da je to moja želja i da to gledam kao vrstu posla i morali su da spuste loptu!"

Anabela je izjavila da više neće da bije tvoje bitke?

"Mama je prošla kroz pakao. Ona je moja majka i podržaće me. Ali više ne želi da ide u emisije, da se svađa, ne želi da bude deo rijalitija, bila je i prošla je katastrofalno i psihički je bila jako loše. Ja mogu sama, plašim se kako će prolaziti kroz sve to, ali se nadam da će sada biti drugačije!"

Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Sve što si rekla da nećeš uraditi u Zadruzi 1, uradila si, šta sada sigurno nećeš sebi dozvoliti?

"Sve što sam rekla da neću, sve sam uradila. Sada neću ništa da kažem. Uradiću sve, baš sve, pa ako ne uradim, da se iznenadim. Život je nepredvidiv!"

Šta ćeš ako se zaljubiš?

"Ne verujem. Ja kad se zaljubim, treba mi dugo da se oporavim. Nisam psihički dobro da mogu da se zaljubim. Ne verujem više u rijaliti veze, sama sam se u to uverila. Ja sam mislila da je moja i Slobina ljubav prejaka, da će to trajati večno, pa smo se mi prvi rastali."

Koga bi volela da vidiš od takmičara, a koga nikako ne bi?

"Bora Santana, njega bih volela da vidim, sa njim sam super, a čula sam da postoji mogućnost da uđe. Volela bih da bude što više mladih. A, što se tiče toga koga ne bih volela da vidim, ja to ne mogu da biram, sa većinom koja će ući ne bih volela da budem. Neću da ih imenujem, jer tu odmah kreće rat."

Kija je rekla da tebi i jeste mesto u rijalitiju. Kako to komentarišeš?

"Nemam komentar. Uopšte nju neću da komentarišem i njene postupke!"

Ako Kija bude pevala na nekoj žurki, kako ćeš se ponašati?

"Ići ću na žurku, najnormalnije ću se ponašati, nema razloga da je izbegavam ako dođe."

Šta ćeš ako uđe Sloba?

"Ne verujem da bi ušao, ne treba da ulazi, ima svoj posao i time treba da se bavi, a kada bi ušao, ništa, bila bismo u korektnim odnosima. Ne znam da li bi mi se vratile emocije kada bismo se našli na istom mestu, jer tamo je baš sve drugačije."

Luna i Sloba

Screenshoot Youtube

Luna i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

Da li si videla da ima novu devojku?

"Nisam videla, čula sam da se piše. Ako je istina, želim mu svu sreću. Zaista, zaslužuje da ima nekog ko će ga iskreno voleti i koga će on iskreno voleti!"

Ana Korać i Sloba su imali seks-kombinaciju, kako si ti to doživela?

"Presmešno! Neću da ih komentarišem, hvala Bogu nisam deo te priče. Ne zanima me jesu li zajedno, ili nisu, neka rade šta god hoće!"

Kija je rekla Ani da je gora čak i od tebe?

"Ma, stvarno nemam komentar. Ne želim da budem deo cirkusa i hvala Bogu, više nisam deo tih priča. Imam svoj svet u kom mi je prelepo, a oni neka se vole, svađaju ili imaju seks – baš me briga za sve!"

A šta ćeš ako uđe tvoj bivši dečko Srđan?

"Ne znam da li bi ušao, ali ako uđe, dočekaću ga na vratima. Pokazaću mu delove imanja, mogu da mu nađem krevet gde će spavati."

Osman Karić je rekao da si ga razočarala jer ulaziš opet. Da li ste se čuli, znaš li koja je priča između njegovog sina Stefana i Kije?

"Čuli smo se, ja sam mu objasnila svoje razloge ulaska i razumeo je. Što se tiče njegovog sina, ne znam ništa. Mi pričamo samo o meni, on mene podržava, ne dotičemo se drugih tema."

Da li te je kontaktirao neko od starih takmičara i šta su ti rekli?

"Jesu, zvali su me Sara, Miljana, Bane koji takođe ulazi, Mina, Nadežda i to je to. Dali su mi podršku, pitali kako mogu, ali su uz mene i hvala im na tome."

Luna Đogani

Marko Metlaš/Alo!

Luna Đogani, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Postoji li mogućnost da uđe Anabela u nekom trenutku?

"Neeeee! Ne postoji nijedan posto mogućnosti! Ja bih se baš iznenadila da uđe! Mislila bih da nešto nije u redu sa njom definitivno!"

Zorica Marković je kivna na tebe i Anabelu, a ona takođe ulazi. Hoćeš izgladiti odnose sa njom?

"Neću, ponašaću se sa poštovanjem pre svega zbog njenih godina, ali ću ljude koji mi ne prijaju i koji imaju loše mišljenje o meni, izbegavati! A ona je svašta pričala o meni i mojima."

Priča se da redovno ideš kod psihijatra. Jel to istina?

"Da, kod psihijatra idem od kada sam izašla iz Zadruge i pijem jake antidepresive koje mi je prepisao. Bila jako loše kada sam izašla iz rijalitija i nastaviću da idem kod psihijatra jer mi baš prijaju te seanse. To donekle i jeste priprema za ulazak u Zadrugu 2. Bolje se osećam od kada idem na razgovore sa stručnjakom!"

Izašle su Severinine nove gole slike, da li to može i tebi da se dogodi?

"Videla sam te fotografije. Pa, ne, koliko znam ne može tako nešto da me snađe jer nisam slala okolo svoje nage slike. Žao mi je što joj se to desilo po drugi put i verujem da će i sada izaći kao pobednik."

Komentari (8)

Wake up

05.09.2018 19:30

Je li ovo reklama za antidepresive? Znaci, pojedes g.... pa ti muka, povracas, ziv nisi, ali nema veze daj da se jos kusa. Sta je sa ljudima???

Marinela

05.09.2018 20:19

Šta rade od ove devojke? Pije jake antidepresive, ide na psiho-seanse, veruje u znakove, karme, energije, horoskope, magije, večnu ljubav iz rijalitija... Možda su je i kod hodže vodili da joj "saliju stravu", a sve zbog polupismenosti, neobrazovanja, prostakluka u kome žive! Njoj fali obrazovanje i prosvetljenje , veoma joj fali i kućno vaspitanje, ali, nažalost, verujem da će roditelji insistirati da se ona što pre uda, a ne da uči i obrazuje se! To je polusvet.

Marko

05.09.2018 20:25

Nemoj zaboraviti jake antidepresive poneti sa sobom u Zadrugu2. Bas smo znatizeljni, kako reaguju kada se pomesaju sa alkoholom.

???

05.09.2018 20:46

Ona je medicinski fenomen, ima mozak, ne preterano, ali ga ne ukljucuje~~

Vanda

05.09.2018 21:11

Ako je psihijatrić uz jake antidepresive odobrio zatvoren prostor,stres i nove napade ko sam ja da nešto kažem

Seka

05.09.2018 23:22

Ne osvrci se,idi dalje, mlada si i lepa imas vremena za sve i ne pali se vise na budalastine vec kuliraj, plesi, plesi, plesi i pevaj mozda i ti postanes pevacica kao trio mama. tata i ti, sretno!

Daki

06.09.2018 06:40

Ma,šta će tebi Sloba Radanović,idi ti kod Laze Lazarevića,on će te hteti sigurno

saj

06.09.2018 07:03

opet isti smaraci,,jel ova nesto radi u svom zivotu???metiljava,,aljkava...