Sloba Radanović
E stock
Sloba Radanović

E stock

Sloba Radanović, Foto: E stock

Nakon razvoda Kije Kockar i Slobe Radanovića, prašina oko njihovog razvoda se nikako ne spušta. Mnogi i dalje o tome pričaju, a sada na površinu izbijaju razne informacije.

Tako je pevačica bliska paru odlučila da progovori o njima i stanju u kojem se nalazi Sloba Radanović.

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Zorica Marković za koji se špekuliše da će septembra opet biti na imanju u Šimanovcima, otvoreno govori o Slobi Radanoviću, sa kojim je u odličnim odnosima.

Ona smatra da bi Radanović trebao da se odseli iz Srbije jer više ne može da podnese titulu prevaranta, koja mu je nametnuta.

- Dobro sam upućena u to šta se dešavalo između ljubavnog trougla Luna, Kija, Sloba i videla sam ga nekoliko puta nakon što se rijaliti završio i imam utisak da to više nije onaj isti čovek - kaže Markovićeva.

Kako Markovićeva vidi situaciju, najbolje bi bilo da ode iz Srbije na neko vreme dok se čitava pompa oko njega i Kije ne slegne.

- On je pukao sa mozgom i vidi se da više ne može da se nosi sa ovim pritiskom i haosom. On ni na sopstvenim nastupima nije opušten i u strahu je da ga neko ne napadne zbog svega što je uradio ženi u rijalitiju. Ljudi su Srbiji ne praštaju lako prevaru i zna se da je osoba odmah stavljena na stub srama - kaže Markovićeva za "Rijaliti".

Komentari (10)

Željko

09.08.2018 11:35

Svako moze da pogresi ali i da shvati gresku, pokaje se, izvini se i trazi oprostaj. Ali Sloba se ne kaje za sve sto je ucinio. Jos se ponosi. Ponosi svaler.

???

09.08.2018 12:23

@Željko - Da se izvine krpelju koji ga je malteetirao , varao , lagao.....????

rale

09.08.2018 17:52

@Željko - I dalje zaprepašćuje ta njegova bezobzirnost i hladnokrvna beskrupuloznost sa kojima je varao ženu, na očigled svih, i ta sa onom ološem od devojke. Da mu Bog da ono što zaslužuje!

Badza kostolomac presretac

09.08.2018 12:44

Samo ti cuti i ulazi u tu Zadrugu tu ti je sigurno imas da jedes pijes i za cigare a bices i placena neku mladu devojku da napadas i ljagas posto si finansijski pukla.Zlobna zeno cuti i savetuj svoju decu a ne tudju.Uplasila si se da ce se Sloba pomiriti sa Lunom pa si razvezala taj pogani jezik.I Mica ti je isti uhvatite se za ruke dve bekrije sto krijete da ne konzumirate alkohol.

mixi

09.08.2018 12:48

Ne pozeleti ni jednoj zeni ovakvo prevaru pred svojim ocima. Decko je sve radio bez blama sa svojom ljubavnicom DNO

kuja

10.08.2018 10:50

@mixi - ne poželeti ni jednoj ženi, zaista -ali nevinoj, poštenoj, moralnoj ženi. A ova mala - koliko mogu razumeti i ćitati, ona već deceniju trćkara po estradi (poznaje vešticu,koraćku,...) gola ili malo obućena pojavljuje se u spotovima, imala više veza sa pevaćima -ja mislim, da je veoma namazana i nikako "nevina" -tako, da to varanje vidim kao logićan redosled događaja.

Zana

09.08.2018 13:49

Nezadovoljstvo u braku,I razocarenje dovodi do prevare.Svi osudjujete Slobu.Ali razmiVOTYJslite nijeli njega Kristina urnisala I varala

Maki

09.08.2018 13:59

Zli ljudi, prepuni besa, jada, nezadovoljstva, alavi, zavidljivi, iskompleksirani, to su Zorica Marković, Lepi Mića, Saška Karan, a bogami i Jelena Golubović, koji su umislili da nijedan rijaliti ne može bez njih, pa u to ubedjuju i organizatore i publiku, a uspeh su samo - nova lica i njihove priče! Već ispričano i 100x prežvakano je dosadno! Negledljivo! Hoćemo nove priče!

dt

09.08.2018 15:55

Ajde Zorice, pa završena je Zadruga, prestani više da pričaš u ime njegovo i šta je za njega dobro i šta je uradio, ali ako već to radiš, onda reci šta je i druga strana radila, pa ne plaćaju te sada da podržavaš jednu stranu i propali brak, šta je tebi. Da li misliš da mi čitaoci, koji smo gledali zadrugu, verujemo u ovo št novine pišu??? Verujemo da postoji pritisak da se ponaša kako ne želi, verujemo da ne sme da se ponaša onako kako želi, ali dokle... to ne znamo.

fuj zorica

10.08.2018 10:58

neka Slobodan povede sa sobom i bivšu ženu - i ona bi trebala da se stidi "ranih radova"?? Nije se proslavila akademskim radom nego izlaganjem njene sopstvene konfuzije, laži, manipulisanja, javno prevarene žene - žrtve.