Luna Đogani i Slobodan Radanović
E-Stock/Ivan Dobričić
Luna Đogani i Slobodan Radanović

E-Stock/Ivan Dobričić

Luna Đogani i Slobodan Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

U sinoćnjem gostovanju u emisiji "Zadruga - narod pita" Sloba Radanović je dao odgovore na mnoga pitanja koja su interesovala gledaoce.

Jedno od glavnih pitanja je bilo da li su Luna i Sloba napravili dogovor, pa su se pred sam kraj rijalitija udaljili kako bi glumili žrtve i razdvojili svoje glasove, pa samim tim i osvojili nagradu od 50.000 evra.

- To je budalaština. Kakav dogovor, to nema poente. Ja sam njoj govorio da je bolje da ne provodimo vreme zajedno jer sam video da je ljudi napadaju, i da je možda tog momenta važnije da se druži sa drugima, čak sam se ja i sklanjao - rekao je Sloba, a onda je dodao:

- Ja vidim da je njoj teško, a ja sam stvarno umeo da je utešim i da joj kažem kako će sve to proći, pogotovo što je mlada i što je život pred njom. Ono što me je najviše povredilo jeste što je mislila da ja njoj želim zlo, da sam uživao što pati, i da sam ja namerno nju želeo da povredim, to nikako nisam mogao da razumem.

 

 

Komentari (6)

Vanja

26.06.2018 19:21

Ne mlatite gluposti sa ovakvim naslovima. Bračni par Radanović-Kockar je imao plan i dogovor kako da uzmu sve što se u rijalitiju uzeti može, od početka. Luna s tim veze nema a Srbija je naivna kao Luna. PREVARANTI SU SLOBA I KIJA. IZVARALI SU CELU NACIJU.Polako postaje i vidljivo Ko Kiju nije pročitao taj je potpuno nepismen. On se tu ništa ni ne pita. Njegovo je sprovodi njene planove.Sad će im kao postati jasno "koliko se zapravo vole pa će ostati zajedno I GLUPA NACIJA ĆE IM OPET APLAUDIRATI

mila

26.06.2018 20:04

@Vanja - Ja mislim da je taktika Lune i Slobe da malo prodje, pa da opet budu zajedno.Sama je Luna to rekla drvetu...

nada

26.06.2018 22:21

@Vanja - "Vanja" dali je neko nekoga terao da glasa za Kiju, Lunu ili Slobu - evo vidis ja sam imala svoga favorita ali nisam ni jednu banku dala na glasanje ! Kao drugo ovo je jedna psiholoska igra gde je dozvoljeno da lazes i mazes pa ako su u tome i uspeli treba im cestitati . Njihova "igra" je postenija od onoga sta je sve Anabela radila da bi joj cerka dosla do pobede !!!!!!!!!!!!!!!

Če

26.06.2018 22:46

@Vanja - Luni je onog momenta kada je Kristina priznala da voli Slobu bilo jasno da je Slobu izgubila.Od tada on nju nije poljubio kao ženu.Ljubio je u čelo i kosu.Ona je sve to osećala i jedina je bila svesna šta se dešava.Anabela,Gagi i Draginja su je samo više ukopavali.Stalno je pričala da Sloba voli svoju ženu i da se sve ovo dešavalo da bi oni shvatili da se vole.Sve ostalo je istorija.Trebalo je Lunu otkačiti da je što manje boli.Dobila je šta je zaslužila i uopšte mi nije žao-Ona je sa svojih 21

Beograd

26.06.2018 22:57

@Vanja - IZAĐI PRED KAMERE IN PONOVI DA SMO GLUPA NACIJA,A KOLIKO VIDIM MISLIM DA ZNAM KO STOJI IZA OVOG KOMENTARA, a čudi me kako su uopšte objavili te gadosti jer se pljuje nacija

???

27.06.2018 02:06

@Vanja - B R A V O