Sloba Radanović
Screenshoot Youtube
Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

Slobina majka je tada opomenula sina da se kloni svoj supruge Kristine Kockar i posveti se Luni Đogani. Draginja je otkrila i kako je njegova porodica obezbedila advokata koji će se pobrinuti da se pokrene proces okončanja njegovog braka, ukoliko on to želi.

Radanović je tada konstantno prekidao svoju majku dok je pričala o ovoj temi, i uvek okretao na drugu temu, te je Slobi postavljenjo pitanje zbog čega je njegovo ponašanje tokim razgovora sa majkom bilo takvo.

"Gosopođa Draginja ti je nekoliko puta spomenula da imaš advokata, negde je delovalo da ti nije prijatno zbog toga. Da li je to dokaz da Kiju ne prihvata kao snaju više ili zbog nečeg drugog i šta je u pitanju", glasilo je pitanje za Slobu.

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

"Nisam znao da su se toliko upetljali u to. Ja sam ih nazvao da ih pitam da li su dobro. Ja sam video da se ona mnogo uzbudila. Ja sam rekao da sam odlučio da to ne bude ovde. Ona je meni to naglasila zato što su me isprozivali zato što ja nemam advokata, ona je meni rekla: "Imaš advokata, ako želiš to, sve je spremno". Ja sam rekao: "Ako sam ja odlučio da ne bude to, nemojte ni vi, ja ovde bijem svoju bitku". To nije bila neprijatnost. Osam minuta sam je smirivao dok plače. Znam koliko brinu, oni su stari. Njima ovo strašno izgleda. Nisam uopšte hteo da potežem tu temu. Ja sam odluke uvek donosio sam", odgovorio je Radanović. 

Sloba je priznao da on ništa ne krije već da je na sve načine pokušavao da smiri svoje roditelje koji se nerviraju zbog njegovog učešća u rijalitiju.

 

Komentari (8)

Nada

10.06.2018 09:31

Meni je ovaj Sloba tako postao jadan. Ali ne razumem ni cemu ovoliko favorizovanje Kije, koja je osim sto je superiorna u odnosu na Slobu, ima kompleks nke velicine i prica kao navijena, apsolutno veoma prosecna. A nije ni sama cvecka. Ne bih je zelela u kuci nikako.

Mitch

10.06.2018 11:41

@Nada - Dokle vise da favorizujete Kiju!Ona je ispod proseka kao zena,sa puno kompleksa i zla u sebi.Ni moralna strana je nije na nivou,mada sa svojim manpulacijama pokusava sebe da prikaze u pozitivnom smislu.Divim se Slobi koji je sa takvom zenom bio u braku.

Nada

10.06.2018 09:35

Ne navijam za Slobu i Lunu nikako. Ali smara vec Kija koliko je umisljena. Te ona bi napravila imperiju, te ona je dovela Slobu do Zvezda Granda, sve je onma.Pa zeno da on ne zna da peva dovela bi ga ti malo sutra. Sto sebe nije dovela? Zasto se ne pusti zadrugarima intervju kada je rekla da su svi polusvet a gledaoci budale? Pa neka je i dalje favorizuju!

Milena

10.06.2018 10:30

Mami Draginji i treba za snajku Luna. Od srca im želim da im se to ostvari. Praviće Kiju od blata. Djoganijevi nisu ni malo naivni. Sve rade preračunato.Sloba će biti manji od makovog zrna pored Lune i njene mame.

Drago

10.06.2018 11:18

@Milena - Ali ce Slobo imati stalno posao po ceo dan. Pre podne sakupljanje sekundarnih sirovina. U podne kuvanje rucka, Posle podne pevanje na Zemuskom keju. Uvece pevanje u Skadarliji ispred ulaza u restorane. Bice para kao pleve.

???

10.06.2018 22:40

@Milena - A sta tebe Milena briga kako ce se Sloba osecati pored Lune i njene mame ? On ce svoj zivot organizovati kako on smatra da je ispravno i sta je dobro po njega . Niko drugi nema pravo da se mesa i da komentarise njegov privatni zivot. To cine primitivci , malogradjani, poluobrazovani tzv " mirodjije "

Maja

10.06.2018 11:16

Kija nasa lepotica - nase Zadruge pobednica. ............. Idemooooooooooooooooooooooooooooooooo!

???

10.06.2018 22:45

@Maja - Idi kod opticara. Ocigledno je da ne vidis dobro.