Sloba i Luna
printscreen
Sloba i Luna

printscreen

Sloba i Luna, Foto: printscreen

Milan Milošević je prvi upitao Slobodana Radanovića da nastupe u duetu, na šta je on pristao. Potom je otišao u spavaću sobu i upitao svoju devojku Lunu Đogani sa kim će ona nastupati i da li želi da se pojave zajedno na sceni.

- Hoćeš da budemo ti, ja i Milan? - Upitao je Sloba Lunu.

- Neću, šta da pevam? Ti si pevač, treba da se pokažeš, a ne da se blamiraš. Neću da pevam sa njim, niti sa bilo kim. Šta ja imam da pevam, on je pevač - odbijala je blogerka, ali je Sloba bio uporan sa pitanjima.

Nakon kraćeg ubeđivanja, dogovor je postignut. Oni su imali na umu da se predstave kao trio sa hitom "Despacito", gde bi Radanović bio pevač, a njih dvoje plesali.

Međutim, kako je Kristina Kockar, pevačeva još uvek zakonita supruga, ali još i nekolicina ukućana imala primedbu na ovo, blogerka je odlučila da ne nastupi sa svojim dečkom, što mu je i saopštila, a on se zbog ovoga iznervirao. Đoganijeva je bez objašnjenja izletela iz sobe i ostavila ga samog.

- Nastupao si sa njom prošli put, nema šta sada da nastupaš sa mnom. U pravu su. Ne želim - obavestila ga je Luna.

 

 

Komentari (3)

Alisa

06.06.2018 18:15

Luna Slobi:..kako se to ponasas prema meni,ja gledam kako se ti vatas sa svojom zenom...ti si mene javno ponizio"....ahahahahahahaha sta reci

lola

06.06.2018 18:36

a veceras ce da ga moli za keks.

mmmmmm

06.06.2018 20:07

Ako Zadruga jos potraje, TVRDIM DA CE MI SE OGADITI SVI DO JEDNOG.Ovaj Slobodan je sve nego slobodan, sve je jadniji i sve vise kopa sebe.Em sto ce ostati.bez obe zene, cisto sumnjam da ce mu iko na nastupe dolaziti.Majku nemam odmalena, ali kad vidim kako.pojedine kanale rodjeno dete zarad svoje sujete i sebe, bolje da ne komentarisem.