Sloba Radanović
Screenshoot
Sloba Radanović

Screenshoot

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot

Iako su mnogi mislili da će Slobodan Radanović napolju nastaviti vezu s Lunom Đogani, pevače se nakon ljubavnog kraha okrenuo svom poslu. Sloba je počeo da nastupa još prošlog vikenda, a kako je sinoć u emisiji "Amidži šou" otkrio, ima zakazan nastup i u Austriji. Međutim, na ovaj nastup Sloba neće otići sam, već će mu društvo praviti bivša zadrugarka!

Reč je o Teodori Džehverović, koja je napomenula da je česta putovanja i poslovne obaveze neće odvojiti od dečka iz rijalitija Anđela Rankovića.

"I meni je karijera na prvom mestu, ali nikada se zbog toga ne bih odrekla ljubavi. Da, bitno mi je da se ostvarim kao pevačica, ali sve to ne bi značilo mnogo kada me uveče ne bi sačekao neko da me zagrli", rekla je Teodora.

Teodora Džehverović

Screenshoot

Teodora Džehverović, Foto: Screenshoot

Komentari (4)

more

27.06.2018 21:45

Sad su sve troje,konacno,srecni! Kud koji mili moji do nekog narednog rijalitija kad mikrofon zataji Slobi, simpatije naroda izblede Kiji i butik se zatvori Luni..

Nekako

27.06.2018 21:59

Dosta više o tim ljudima. Malo da dišem bez njih.

zloca

28.06.2018 10:51

da se ne vrate jedno vreme. Aman dosta sa njima

Krneta

28.06.2018 11:23

Nisam odavno video da neko voli sebe kao Slobodan! Tesko onim devojkama koje se hvataju u kolo s njim a nesto ocekuju! Samoziv, kod njega nema ljubavi bez interesa. Navalite devojke ciji ocevi imaju love, duze cete ga zadrzati, od ovoga mozete samo ocekivati sex,naravno ako je raspolozen treba pokrenuti 120 kila! Bolje ista nego nista!