Sloba Radanović
Screenshoot
Sloba Radanović

Screenshoot

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot

Bivši tadrugar, Slobodan Radanović priznaje da je ovih dana imao gomilu obaveza, te je pomerio potpisivanje razvoda.

"Bio sam prezauzet. Čekam advokata", rekao je Radanović, pa potom naveo kada će konačno potpisati papire za razvod braka od Kristine Kije Kockar.

Kija Kockar i Sloba Radanović privukli su pažnju mnogih u prethodnim mesecima, učešćem u rijalitiju "Zadruga" i turbulentnim odnosom koji su videli svi. Supružnici su želeli da se razvedu po izlasku iz rijalitija, a sada će se to i dogoditi.

"Advokat mi je rekao da ćemo se videti prekosutra, on mi je rekao: "Polako, ne moraš da žuriš, u sredu se vidimo". Tako da ću to da potpišem u sredu, eto", rekao je Radanović, dok je Kristina nedavno uradila isto.

Kija Kockar

Screenshoot Instagram

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Instagram

Komentari (7)

zix

03.07.2018 10:00

Kakva važnost se pridaje jednom potpisu za sporazumni razvod. Nemaju zajedničku decu ni imovinu. Čak ni razlog ne mora da se navede. Jedna rečenica, njihovi potpisi i za mesec dana sve gotovo.

KK

03.07.2018 11:32

@zix - Neznam sta si cekao do sada!Bezi od Kije,unistce te!

draga

03.07.2018 10:16

"prezauzet" a ima vremena da igra play station i vari sa đeksonom-budi bar jednom muskarac u zivotu

Fanovi

03.07.2018 12:44

Bravo Slobo, ti si poseban uvek bio i ostaćeš. Nabolji si medju najboljima.Što pre očisti te propale repove prošlosti da bi imao budućnost kakvu zaslužuješ, a to je da te voli samo jedna žena , do kraja života.Da bude samo tvoja. Sreća je lepa samo dok se čeka.Budi siguran da jedno maleno i nežno srce kuca samo za tebe. Puna podrška svi ,svi smo uz bete..kao i do sada...Želimo ti svu sreću ovoga sveta jer ti to zaslužuješ.

mila

03.07.2018 17:47

@Fanovi - Slobice, potpisuj to sto pre, pa pohitaj u kukuruz kod Lune, u njen raj...tamo je vama mesto, a Kija ce u Tokio...pa tako, svakom prema zasluzi...

una

03.07.2018 13:02

Ovo ispade kao da ti njoj dajes razvod a ne ona tebi. Ma dalje bre od Kristine!

marko bl

03.07.2018 16:29

Veruj Slobodane , proslavicu kad te se Kija otarasi !