Kija i Sloba
printscreen
Kija i Sloba

printscreen

Kija i Sloba, Foto: printscreen

Sloba i Kija su praktično živeli u komšiluku, a dugo se nisu upoznali.

Radanović je otkrio do sada nepoznat detalj, a tiče se upoznavanja sa Kijom Kockar. Iako su živeli u istom gradu, oni se nisu znali. On je u emisiji "Rada sam" rekao kako je sve počelo:

- Mi nismo udaljeni ni kilometar vazdušnom linijom, a nikada se nismo upoznali u Zrenjaninu. Upoznali smo se preko Fejsbuka. Komentarisali smo neke objave na Fejsu i tu smo se baš raspravljali, a posle toga sam objavio status putem kojeg sam tražio knjige za fakultet i ona mi se javila da može da mi ih nabavi i tako sme se našli i upoznali i otišli na piće prve večeri, malo po malo i eto - rekao je Sloba, a potom otkrio da je Kijina majka umalo imala problem sa komšijama zbog njega:

- Kako bih je osvojio, napisao sam grafit "Kristina, volim te" ispod njenog prozora. Samo sam joj javio ujutru da ima poklon od mene. Njena mama je bila predsednik kućnog saveta i onda je imala problem sa stanarima - rekao je Radanović.

Komentari (4)

Verica

12.07.2018 16:53

Lepa secanja i supruga koja te bezgranicno volela Nisi to znao ceniti, na zalost. Mozda, kad odrastes...

Marica

12.07.2018 19:28

@ Verica - Doći će druga. Život je pred njim. Šta je nekoliko godina u odnosu na čitav život. Ništa. A prošlost ostaje tamo gde joj je i mesto. U sećanjima. Život nije stao i svet nije propao. Idemo dalje Slobo.

wolf

12.07.2018 16:57

Ljudi kazu: "ne znas sta imas dok to ne izgubis" U stvari, istina je da si znao sta si imao, samo ti nije palo na pamet da to mozes izgubiti. Z.L.

Miloš

13.07.2018 11:04

@wolf - Žena koja voli nikada ne vara svog čoveka sa drugim muškarcima. Ništa on nije izgubio, ali je dobio saznajem onoga što nije hteo da pihvati kao realnost.Putevi im se razilaze i svako će naći svoju sreću. Slobo glavu gore , biuvša tene zaslužuje