Sloba Radanović
Screenshoot
Sloba

printscreen

Sloba, Foto: printscreen

Slobodan Radanović i dalje sumira učešću u rijalitiju "Zadruga" u kom je pred milionima prevario suprugu sa Lunom Đogani.. On je posle izlaska iz rijalitija priznao da se kaje zbog svojih postupaka, a ono što mu je posebno zasmetalo jeste njegova komunikacija sa sedmom silom.

Sloba je gostovao u emisiji "Premijera" i pripadnicima sedme sile uputio izvinjenje uz opravdanje da je zatvoreni prostor učinio svoje.

"Kajem se što sam burno reagovao. Shvatio sam da novinari nemaju ništa protiv mene i da je to njihov posao koji moraju da obavljaju. Zatvoreni prostor, svaka sitnica te iznervira i to je to", rekao je Sloba.

Pevač je morao da kaže i da svakodnevno čita raznorazne novinske natpise o sebi koji nisu tačni.

"Kroz ovih devet meseci baš sam istrenirao svoj mozak. Naišao sam na neke vesti da me Kristina zatekla sa muškarcem u krevetu. Ja sam je pitao da li je to stvarno izjavila, rekla je da nije. Pisali su da mi je otkriven tumor na mozgu, a to je neistina, retko kad sam naišao na realnu vest o sebi, ali ne dodiruje me to", rekao je Sloba.

Sloba Radanović

Screenshoot Instagram

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Instagram

Komentari (4)

Joca

09.07.2018 00:04

Cuvaj se ti dobro Kije, veliko je to zlo, znas ti dobro.

ilija

09.07.2018 05:16

@Joca - Slobo razrešavaj i potpisuj te papire za razvod, oslobodi se te žene ona je zrela za redovnu terapiju. Čoveče ona više ne zna šta i gde priča. Olajava te, na sve strane, pa onda nije rekla. Koja je to manipulatorka ilujka,pitam se kako si izdržao sa njom. Čoveče pod hitno se razvodi ona je hodajuće zlo. Nikada niko sa njom neće biti...niko je neće trpeti, jer nije normalna.Izmanipulisala je deo manje inteligntnog naroda. Tebe pokušaa da vrti ko na ringišpilu... Otkačije za sva vremena .

Rozetla za slatko

09.07.2018 07:46

@Joca - Kija će ti biti večni prijatelj. I Kristina tebe voli kao i ti nju! A ŠTO SRBI VOLE DA PLJUJU PO SVOJOJ DECI TO JE TEMA ZA RAZMATRANJE! Samo čitajte komentare i videćete ko su srbi! Nije ni čudo što vam mannjine kroje kapu. Pa jedna romkinja ima više prava nego jedno srpsko dete. Okej svi trebaju da imaju pravo ali zna se da je ovo Srbija. Odeš u Novi sad da kupiš kuflu onaj u pekari kaže da ne razume srpski. IMALI TO NEGDE NA SVETU?!

???

09.07.2018 07:35

Oboje su manipulatori i makijavelisti. Ali, stara poslovica kaze :" dok je ovaca, za njih ce biti novaca." Za pametne dovoljno. Ostrascenim zombijima ne vredi nista objasnjavati , pa ni kada im nacrtas .