Sloba Radanović
Printscreen
Sloba Radanović

Printscreen

Sloba Radanović, Foto: Printscreen

Pevač i Luna su noćas razgovarali o svom odnosu, a ni danas nisu uspeli da pronađu rešenje. 

Oni su navodno raskinuli, ali osećanja im ne daju mira, pa stalno govore jedno drugom šta im smeta kao da su pravi par.

- Zbog tebe sam sve uradio. Je l' više ne veruješ u našu ljubav? Ti se sve vreme ponašaš kao da samo ti patiš - rekao je pevač Luni, na šta mu je ona odgovorila:

- Žao mi je što nisu pustili ceo snimak, ti si prema meni bio savršen, ti si sve ono što sam ja želela za sebe - pričala mu je blogerka.

- Ti sve vreme to radiš. Mučiš me! Ćutiš, daješ ljudima da pričaju. Ti se igraš, sa kim se igraš, sa mnom ili sa njom? Ljudi mi pričaju da je voliš - prebacivala mu je.

- Nije tako. Valjda ti to znaš. Ja to govorim da te ne bih povredio. Sve vreme ti to govorim. Ti meni govoriš da sam ti upropastio život, ne jednom, nego više puta - skičao je kroz zube Sloba na blogerku, nije znao šta će od besa.

 

Komentari (10)

Dule

11.05.2018 15:51

Sloba lezi u krevetu. Glavu ne moze da podigne od bolesti. Kao da je na samrti. Jedva govori. A Lunjara ga ne pusta na miru svojim svadjama. Da li neko moze da intervenise i prekine mucenje Slobe?

Sojic

11.05.2018 16:11

@Dule - Moze jedino Vucic,samo da resi Kosovo

gluma u rijalitiju

11.05.2018 16:30

@Dule - moze on sam, ali naravno da nece, polako ce da otkaci Lunu..plan Kije i Slobe je ostvaren, ovo su preveranti najveci do sada u rijaliti programima kod nas..HIT (ali koliko Luna ne razmislja, pa strasno...izuzetno lak plen je bila za Slobu i Kiju.)

Prijedor

11.05.2018 20:19

@Dule - Bravo za komentar.Devojka je glupa.

Če

11.05.2018 21:18

@Dule - Evo zašto ih Kija pustila nekoliko meseci,da se sami ubiju.Sad se ponižavaju da gore ne može biti.

zlatiborske zore

11.05.2018 16:30

E moj tebra Zlobo, tako ti je to, Djogajka je naporna, dosadna i nametljiva do nepodnosljivosti Samo joj zapevaj Zlatiborske zore i..ponudi sendvic, pa da vidis ;) !

Jeka

11.05.2018 17:57

O čemu god da se radi ovde, oboje su jadni i bedni. Žalosno je koliko je ova devojka prazna i koliko nema poštovanja prema sebi. Naravno, ubrzo će shvatiti oboje sve i videće koliko su izgubili. Zapravo pre svega Sloba, ova jadna devojka je tako naučena da živi. Na tudjoj nesreći se sreća ne gradi, vazda bilo, samo je pitanje vremena.

Jefi

12.05.2018 19:03

@Jeka - Slobavoli Lunu i tuje priči kraj. Njihovaljubav jejtgolikojaka daih ništa uzdrmati neće. Možete da j iznosite šuplje priče kolikoželite.Vaš problem.Sloba je jtaj čija je jodluka konačna tgo jenjegova velika ljubav sa Lunom i on nikada nećeodutti od njeg. Njih dvoje jizlaze zajedno iz Zadruge i živeće usreći iproširenju porodice. zajedno jsa Slobinom majkomi ocemBiće jedna velika i srećna porodica. pčuna pčodrška za fatalnuljubav, za mladost, za lepčotu. za Slobu kralja i čoveka iznad svega.

Marko

11.05.2018 19:04

Luna i Sloba se ljube, maze, sapucu, a produkcija sve tolerise, ne kaznjava, puste snimak da ih gledamo, a sto ne cujemo sta pricaju nema veze. Ko smo mi? Samo glupi gledaoci, koji bacaju novac na ove gluposti, a produkcija ni to ne ceni, nego nas pravi budalama.

Mitar

12.05.2018 19:05

@Marko - Koga više zaboli za vaše mišljenje Sloba ijluna su našli svoj recept za sreću, to je njihova beskonačna ljubav itakoostajezauvek. Puna podrška.Svi,svi smo uz vas vodio vas do pobedeeeee