Sloba
printscreen
Sloba

printscreen

Sloba, Foto: printscreen

Sloba Radanović po izlasku iz "Zadruge" nije se pomirio ni sa Lunom Đogani, ni sa još uvek zakonitom suprugom Kijom Kockar, iako papire za razvod još nije potpisao. Ono što mnoge zanima, jeste da li je pevač možda već našao novu izabranicu.

Javnost od završetka rijalitija budno prati svaki Slobin korak, a on je pre nekoliko dana jednim potezom bacio sumnju na to da je pronašao novu devojku.

Sloba

Screenshoot/Paparazoo lov

Sloba, Foto: Screenshoot/Paparazoo lov

Slobu je ekipa emisije "Paparaco lov" snimila kako ulazi u jednu cvećaru na Dedinju, odakle je izašao sa buketom cveća i seo u taksi.

Pevač se zatim odvezao do jedne zgrade na Banjici odakle nije izlazio do kasnih večernjih sati, a da li je cveće bilo poklon za novu devojku koja je osvojila njegovo srce ostaje da vidimo.

Komentari (8)

nada

06.07.2018 17:02

Hahahaha pa on se igra sa novinarima macke i misa! Mozda u tom stanu zivi decko a cvece je samo maska jer on dok je u Beogradu mora negde spavati ili? Sve zenske samo cekaju njega - hahahaha

KORISNIK

06.07.2018 17:19

Ma koje cvece, koje devojke ...decko je totalno fem i vece tetkice od njega nema.Pogledajte taj struk, grudi, noge sve fem...

lola

06.07.2018 17:56

Stvarno ne znam koja bi toliko nisko pala, posle Ljuljete gledam ga kao bakteriju.

Zana

06.07.2018 18:43

Zasto pljujete Po.Slobidanu,I'ma pravo da zivi kako hoce,uosralom I Kija nije svetica prevarila u on a nhega I sta .Bas me briga kako ko zivi.

???

06.07.2018 19:25

Imao vremena da kupi cvece i da ode na Banjicu , a nema vremena da potpise papire za razvod ? Koje foliranje ?! Nikada se oni nece razvesti , jer se glumatanje nastavlja. Ali , za glumatanje , lazno histerisanje i lazno patetisanje ..., bracni par dobi hiljadeeee eura , kola , dobro placene nastupe.... I kao sto poslovica kaze : " dok je ovaca , za manipulatore ce biti novaca ". Za pametne dovoljno , " ovcama " ne vredi objasnjavati , pa ni kada im nacrtas . The end !

sale

06.07.2018 21:00

Nisam video veceg lazova od Slobe. Lagao pre Zadruge, u Zadruzi i nastavio sa lazima posle izlaska.

Uspeh boli

06.07.2018 21:03

Koliko strascenih Kojinih fanatika pa to je neverovatno. Bilo i ostalo - u Srbiji se uspeh ne prasta. Zadruga je zavrsena. Sa zenom je rascistio...sa svalerkom takodje. Okrenuo se karijeri. Za vasu informaciju bio je kod prijatelja (vise njih, ne kod MUSKARCA!) i kao vaspitan momak domacici je poneo cvece. Nije ostao na spavanju a i da jeste, nije on Kija da menja partnere na dnevnom nivou!

Joca

06.07.2018 21:47

Dok je bio sa Kijom sebe je hvatao za guzicu kolika mu je, a s obizom da ona IMA tacnu!