Sloba Radanović
Screenshoot Youtube
Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

"Nemamo nikakav dogovor, ja sam 100 puta rekao da mi je žao što nisam pokazao kako bi bilo sve to napolju. Što se tiče njene smirenosti, ne znam. U korektnim smo odnosima, učestvujemo zajedno na "Zadrugoviziji 4", ne želim da ulazim u dublje teme", rekao je Sloba koji je odogovarao na pitanja novinara.

Nakon pevačevog izlaganja, Luna je prokomentarisala svoj odnos sa Slobom nakon svega što se izdešavalo u Beloj kući.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

"Što se tiče moje smirenosti idem kući za 10 dana i jako sam srećna. Shvatila sam nažalost da ovo nije vredno, ali se ne kajem ni zbog čega. Niko me nije naterao, slušala sam svoje srce. Žao mi je što ovo nije uspelo zato što sam ja najveći negativac u ovom rijalitiju, verovatno i jesam zbog ovoga što sam uradila, ali to je zato što sam verovala u sve ono što je on pričao. Bila sam sigurna da ćemo biti zajedno, pa me je bilo briga što sam negativac, otimačica muževa, jer sam sedela pored njega i bila sam sigurna da je on moj, ali sam nažalost pogrešila", objasnila je Luna.

Ako je suditi po Luninom izrazu lica može se zaključiti da joj nije pravo što se nalazi u ovoj poziciji.

 

Komentari (10)

Mitch

11.06.2018 10:59

@lola - Luna I Sloba su olicenje prave ljubavi!Odanost,privlacnost,postovanje I njihova iskrenost , su odlike koje cine jednu pravu ljubav.Jednom recju iskazano, oni su stvoreni da budu zajedno I da uzivaju u njhovoj velikoj ljubavi.Zelim Vam srecu I neizmernu iljubav u daljnjem zivotu.

dana

10.06.2018 14:15

Za njih ne bi trebalo niko da glasa, neka pobedi maca

Neko

10.06.2018 19:21

@ dana - Mi i ne gledamo vise bas zaradi njih!

Gruja

10.06.2018 22:28

Kija do Tokija i pobede, Lunjara Prljani do tuš kabine!

DUŠKA

11.06.2018 08:35

Kod Slobe i Lune postoji osećanje snažne naklonosti,prilačnosti, podrške.Oni imaju bliskost, strast i odanost.Bliskost ili intima obuhvata poštovanje, otvorenu komunikaciju, deljenje i podršku u teškim situacijama. Strast podrazumeva nagone koji vode do emocionalne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti, dok je odanost posvećenost ljubavnom odnosu, odnosno odluka da nekog volimo i želja da ljubav održimoi istraju. Bez ova tri aspekta prava ljubav nije mogućaTako da je njihova ljubav je beskonačna,

Danko

11.06.2018 08:42

Soba se nikada neće odreći Lune.Ona je njegov život i ludo je voli.Luna je jmlada, visoka, zgodnaiprlepa devojka.malo ishitreno raguje, ejr ne može da podnese pritisak u Zadruzi. Konstanto njih dvoje napadaju tri puta dnevno.Pristiak novinara,gledalaca, pojedinih zadrugara,koji nemaju kontrou u svom izlaganju.Sve ih tonerviar jer su 9 meseci u Zadruzi.jednostvno oni su se našli.Odlično funkcionišu.PČodržavamo ljuav.Kristinaje njegavarala u braku propalom od 3 meseca i vezi.Ne poštuje ga. i dr.

Mile

11.06.2018 08:46

Njihova ljubav je iznad svega. Sloba se razvodi posle zadruge i ostaje sa Lunom.njih niko i nikadarstaviti neće.Ta jaka emocija izmedju njih je neraskidiva.Sloba je bio nesrećan u prethodoj vzi, patio je...bioi je omalovažavan,potcenivan pčsihički i mentalno zlostavljan.OnKristiu nevoli kao muškarc ćenu. Ona laže i vliki je manipulator.Ne voli ga ,ali se folira.Izigrava pčovredjenu ženu a to nikako nije. varala ga je prva u toj jpropaloj vzi i braku od 3 meseca.Sve što je izonosila zaSobu je laž

Maja

11.06.2018 22:03

Sloba priznalo da ne zasluzuje ni jednu nagradu.

Drago

11.06.2018 22:04

Niko ne zeli Lunu za snahu. Niko ne zeli da mu neka Luna rasturi brak.